Miksi naiset palelevat aina? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Videolla miehet vastaavat!

"Miksi jotkut naiset palelevat aina? Jos ulkona on +15, naisporukassa jollakulla on silti kylmä. Miksi?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi

"Voi johtua esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoiminnasta, diagnosoimattomastakin sellaisesta."
– 30, naimisissa

"Voi johtua heikosta verenkierrosta. Toisaalta +15 ei ole kovin lämmin vielä."
– 47, parisuhteessa

​​​​​​​"Tunnen myös tällaisia 'ikuisuuspalelijoita'. Yhdellä oli kova aineenvaihdunta, pystyi myös esimerkiksi syömään mitä vain eikä koskaan lihonut. Usein palelu myös alkaa iän myötä: ihmisestä tulee herkempi kylmälle."
– 32, parisuhteessa

 "Muistan lukeneeni, että naisten (tavallisesti) miehiä suurempi rasvaprosentti vaikuttaa asiaan: lihaskudos tuottaa enemmän lämpöä kuin rasva. Ulkona palelulle syynä voisi olla myös vähemmän tieteellinen seikka, pukeutuminen. Lyhyissä hameissa ja narutopeissa ei ole yhtä paljon lämmittävää kangasta kuin shortseissa ja t-paidassa. Täytyy kyllä huomauttaa, että olen tavannut myös itseäni herkemmin palelevia miehiä."
– 25, sinkku 

"Vastaus on: fysiikan laki. Naisporukassa on kautta aikojen vallinnut sääntö, että vähintään yhdellä on oltava kylmä. Täten kerrospukeutujana tunnettu homo sapiens femina pystyy kätevästi ringissä siirtämään alpakanvillatakkia sille, jolla on kylmä, ja näin jäähdyttää itseään. Tämä toimii myös päinvastoin."
– 27, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Millaista on seksin harrastaminen eri tavalla varustettujen miesten kanssa? Tunteeko peniksissä eroa esimerkiksi silloin, jos se sojottaa oikealle tai suoraan ylös?", kysyy anonyymi.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat