Mainos

Miksi naiset jättävät minut, vaikka olen täydellisen siisti mies? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olen mies, joka laskee WC-pöntön kannen. Vie pyykin pyykkikoriin. Siivoaa keittiön kokkauksen jäljiltä. Pitää kodin järjestyksessä, jne, jne. Miksi useat suhteeni ovat päättyneet siihen, että nainen sanoo minua ”hulluksi”, vaikka käsittääkseni yllä olevat kohdat ovat sellaisia, joista naiset nimenomaan itkevät julkisesti?" kysyy nimimerkki Liian hyvä?.

Näin naiset vastasivat

"Mitä jätät kertomatta? Kyllähän sitä vähän pahaa poikaakin saa pistää peliin mukaan, jos haluaa varman päälle pelata. Mutta ihan oikeasti, jos sen pöntön kannen lasket, niin "game is on" eikä sitä kannata miksikään muuttaa. Voihan olla, että valitset itsellesi vaan ihan väärät naiset."
– 34, sinkku

"Uskaltaisin veikata, ettei pöntön sulkemisella ole erojesi kanssa mitään tekemistä. Ovatko naiset sanoneet suoraan siivoamisintosi syyksi erolle? Jos eivät, olet keksinyt tämän syyn omasta päästäsi, ja oikea syy on joku muu. Voi tietysti olla, että olet naisen mielestä niin sanottu 'hullu siivousfriikki', eli siivoat niin, ettei nainen kestä sitä, tai sitten sinussa on jokin muu 'vika', ja tätä siivoustaipumustasi on vain helppo syyttää eron hetkellä."
– 31, parisuhteessa

”Ei kukaan seurustele kanssasi siksi, että lasket pöntön kannen, eikä kukaan jätä sinua, vaikka et niin tekisi. Lähtökohtaisesti on aika vaarallista pitää itseään ”liian hyvänä”, ja jo sen vuoksi on aika ilmeistä, että et sitä ole. Kiinnität huomiota täysin epäolennaisiin seikkoihin. Jokainen nainen ottaa mieluummin sotkuisen ja mukavan miehen kuin siistin ja neuroottisen vaimonhakkaajan, ymmärrätkö?”
– 31, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

2:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.