Miksi mies inhoaa suuseksiä?

Suuseksi on monen mielestä jopa upeampaa kuin itse yhdyntä. Miehet kertovat, mitä mieltä he ovat suuseksin antamisesta naiselleen.

Emandlo.com-sivuston haastattelema Chris nauttii suuseksin antamisesta.

– Jotkut miehet rakastavat suuseksin antamista ja jotkut eivät. Itse haluan antaa suuseksiä, koska on kivaa saada nainen villiksi ja olla läheisessä yhteydessä hänen kanssaan, Chris kertoo.

– Mielestäni halukkuus antaa suuseksiä riippuu miestyypistä. Intohimoiset ja hyväsydämiset haluavat antaa suuseksiä ennemmin kuin itsekkäät ja haluttomat miehet. Itse en pystyisi olemaan vakavassa suhteessa antamatta naiselleni suuseksiä. Se on tilaisuus oppia tuntemaan nainen ilman häiriötekijöitä, ja on jopa intiimimpää kuin yhdyntä, hän kertoo.

Figleaf-nimimerkillä kirjoittava seksiblogisti tunnustautuu niin ikään suuseksin ystäväksi.

– Miehet pitävät suuseksin antamisesta samasta syystä kuin naisetkin. Suuseksissä on kyse kaikkien aistiemme käyttämisestä - näköaistista, kuulosta, mausta, kosketuksesta ja hajuaistista. Se on sensuellia ja nautinnollista samaan tapaan kuin rakkaan huulien suuteleminen. Suuseksistä huomaa naisen nautinnon välittömästi ja on mukavaa tietää, että suuseksin antaminen voi tuntua uskomattoman hyvältä, Figleaf selittää.

Seksistä kirjoittava AngeloNikolopoulus paljastaa, miksi jotkut miehet eivät pidä suuseksistä.

– Suuseksin antaminen voi olla inhottavaa, jos se tuntuu velvollisuudelta. Älä siis painosta rakastasi suuseksiin. Hygieniasta kannattaa huolehtia hyvin, sillä huono haju tappaa halut. Jotkut miehet voivat pitää suuseksin antamista myös epäkunnioittavana tai epäsopivana. Jotkut taas ajattelevat, että suuseksin antaminen on pakollinen vaihe ennen oikeaa yhdyntää, jolloin he haluavat päästä siitä eroon mahdollisimman nopeasti.

– Suuseksin antamisen tulisikin olla vapaaehtoista molemmin puolin. Kaikki eivät pidä suuseksin antamisesta tai sen vastaanottamisesta. Tärkeintä on, ettei sängyssä teeskennellä, Nikolopoulus muistuttaa.

Lue myös:

Lähde: Emandlo.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja