Miksi mieheni tekee minut tahallaan mustasukkaiseksi? Miehet vastaavat

4:22

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Miksi miehet ovat bessewissereitä? Videolla MTV:n uutisankkurit vastaavat lukijan kysymykseen!

"Mies tekee tahallaan toiminnallaan minua mustasukkaiseksi. Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi hän toimii näin?" kysyy nimimerkitön.

Näin miehet vastasivat

"Hän on sadisti."
– 33, naimisissa

"Miehesi on epävarma itsestään. Hän hakee pikkupojan tavoin rajojaan, jotka ovat eräänlainen kiintymyksen mittari. Mikäli vanhemmat eivät anna palautetta, lapsi kokee, ettei hänestä välitetä. Miehesi on pitänyt saman toimintamallin parisuhteessa. Hän mittaa puolison kiintymystä ja suhteen lujuutta käyttäytymällä kuin pikkulapsi."
– Herra 47, naimisissa

"Kuulostaa huomionhakuisuudelta. Joillain miehillä, samoin kuin naisilla ja naisoletetuilla sekä miesoletetuilla, on narsistinen tarve tuntea itsensä halutuksi. Jotkut tekevät tämän mustasukkaisuutta aseena käyttäen. Jos minulta kysytään, se on naurettava ja typerä egoistinen tapa toimia, mutta meitä on moneen junaan. Avainkysymys on se, että siedätkö sinä, arvon nimimerkitön kysyjä, tuollaista toimintatapaa."
– 36, sinkku

"Kuulostaa siltä, että miehesi olisi narsisti. Mutta hakeeko hän sillä oman itsetunnon vahvistamista vai jotain muuta, niin sitä en osaa arvata. Ei tuo kuitenkaan ole sitä normaaleinta käyttäytymistä terveessä parisuhteessa."
– 36, sinkku

Alla näet ensi viikon kysymyksen – mies, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Oletko deittaillut (eli lähestynyt naisia, käyttänyt deittipalveluita, ollut treffeillä ja niin edelleen), vaikka tiedostit, että et ole valmis parisuhteeseen? Jos kyllä, miksi?" kysyy nimimerkki Lili.

Mitä itse haluaisit kysyä?


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja