Miksi joulu ei saavu Salkkareihin? Tuottaja paljastaa syyn

1:53

Salatuissa elämissä ei vietetä joulua, niin kuin ei muitakaan juhlapyhiä. Sarjan vastaava tuottaja paljastaa, miksi joulu ei saavu Pihlajakadulle.

Pihlajakadun asukkaat eivät juhli joulua tai muitakaan juhlapyhiä. Asukkaat elävät arkea päivästä toiseen, mutta tylsäksi tai yllätyksettömäksi sitä ei voi kuvailla.

Salattujen elämien vastaava tuottaja Marko Äijö kertoo, että syitä juhlapyhien puuttumiselle on monia.

– Salattujen elämien sisältö on sidottu vahvasti juonenkäänteisiin. Muu ylimääräinen sisältö saattaisi viedä helposti katsojien huomion muualle. Jos Pihlajakadulla juhlitaan jotakin, niin se on yleensä osa juonenkäännettä, kuten häät, syntymäpäivät ja ristiäiset, Äijö sanoo.

– Lisäksi siinä on pirunmoinen lavastaminen, että joulu saataisiin näyttämään joululta myös sarjassa, ellei jaksoa kuvattaisi oikeasti jouluaattona.

Juhlapyhien kuvaaminen olisi siis uusintojen kannalta hankalaa ja työlästä etenkin siihen nähden, ettei niistä olisi paljoa hyötyä.

Äijö pohtii, etteivät valtakunnallisia juhlia kuvaavat jaksot toisi paljoa lisää tarinalle.

– Meillä on muunlaisia erikoisjuttuja, joilla erottaudutaan Salkkareiden perusarjesta, kuten kesäsarjat ja erikoisjaksot.

– Mutta jo aikojen alussa on päädytty siihen, että koska Salkkarit tulee arkena, sarjassa keskitytään arkeen.

Salkkareiden näyttelijät ovat kuitenkin rakentaneet fanien iloksi oman joulukalenterin. Kurkkaa joulukalenteriin Salkkareiden Youtube-kanavalla. 

Katso videolta, kuinka Salattujen elämien syyskausi päättyi!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Sarja on joulutauolla, mutta palaa ruutuun jälleen 15.1.2018!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja