Miksei mies halua lasta kanssani? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä mielestäsi merkitsee, jos mies sanoo, että ei halua lasta "vielä"? Onko tämä vain tapa estää ero, joka voisi seurata täyskieltäytymisestä? Mies on kuitenkin lapsirakas." Kysyy nimimerkki Haluantietää 19v.

Näin miehet vastasivat! 

"Se tarkoittaa sitä, että mies ei halua lasta vielä. Aika harva 19-vuotias haluaa lasta. Itselläni on nykyään kaksi lasta, joiden syntymiä pidän ehdottomasti yksinä elämäni kohokohdista, mutta voin sanoa, että 19-vuotiaana lapsen hankkiminen oli viimeinen asia, joka oli mielessä."
– 37, lapsirakas, mutta en mikään fanaatikko

"Miehet ovat siitä hassuja kotieläimiä, että ne eivät ole oppineet lukemaan rivien välistä, saati sitten puhumaan siten. Jos mies sanoo, ettei halua lapsia vielä, niin varovainen tulkintani voisi olla, ettei hän halua lapsia vielä (siinä elämäntilanteessa, jossa hän sillä hetkellä on). Miehet syttyvät uusille ajatuksille hieman hitaasti, mutta jos te molemmat olette 19-vuotiaita, niin aikaa on vielä reilusti. Nyt, kun olet asiaa kysynyt, niin ehdottaisin että annat sen kaikessa rauhassa upota miehen tajuntaan ja kysyt vastausta vaikka sitten vähän ajan päästä. Useampi vuosikin on ihan ok."
–  40, lapsirakas, muttei lapsia. Vielä.

"Syitähän voi olla monia, mutta mieskään ei vielä välttämättä ole siihen valmis."
–  29, lapsirakas, 2 lasta

"Tämä merkitsee sitä,että hoppuilemisellasi aiheutat mitä todennäköisemmin teidän eron. Minne sinulla on kiire? Miehelläsi ei ole "vielä"."
– 45, olen kai lapsirakas, itselläni on kaksi itse siitettyä

"Dear Tietämätön 19v, onko miehesi about samanikäinen kuin sinä? Siinä tapauksessa veikkaan, että sanoessaan ettei hän halua lasta vielä, hän tarkoittaa, ettei halua lasta vielä. Koska olette nuoria."
– 32, lapsirakas, lapseton

"Se, että mies sanoo, ettei halua lasta "vielä", ei mielestäni merkitse mitään maailmoja mullistavaa. Monet miehet saattavat olla sitoutumiskammoisia sillä tavoin, että haluavat välttää lapsen tekemisen tuomaa entistä vahvempaa sitoutumisen tunnetta. Useissa tapauksissa se saattaa myös tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että mies haluaa vielä tuntea itsensä jollain tapaa nuoreksi ja välttää lapsen mukanaan tuomaa vastuuta. Monet saattavat toki myös verhota epävarmuutensa siitä, että haluaako lapsia lainkaan, siihen, että sanoo ettei halua lasta "vielä". Monet miehet ovat todella lapsirakkaita, mutta saavat tarpeeksi kokemuksia lasten kanssa olemisesta esimerkiksi sisarustensa ja muiden läheistensä lasten kanssa olemisesta."
– 34, lapsirakas urho

”Sitä ettei hän halua lasta vielä. Joko on mielestään liian nuori, taloustilanne ei anna tilaa lapsen hankinnalle, ei koe olevansa valmis isäksi, suhde on vasta alkutekijöissä tai jokin muu syy. Asialla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että hän yrittää estää eron tms. Jos yrität painostaa miestä lapsen hankintaan, niin et ole oikea nainen hänelle.”
–Mies, 33, lapsirakas (minulla on maailman paras siskontyttö)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja