Mikko Rantasen hiustyyli herätti hilpeyttä, suomalaistähti joutui pukukopissa kuittailun kohteeksi – "Korjaa hiuksesi"

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantasen hiustyyli herätti hilpeyttä joukkueen pukutiloissa. Syyt sekavan hiustyylin takana ovat kuitenkin yksinkertaiset.

Tälläkin kaudella vahvassa vireessä kiekkokaukaloissa viilettänyt Rantanen on yksi joukkueensa kirkkaimpia tähtiä, joten suomalaishyökkääjä on usein myös median huomion keskipisteenä.

Rantanen pääsi AltitudeTV:n haastatteluun ennen perjantaista ottelua Pittsburgh Penguinsia vastaan. Rantanen päätti hieman ennen kamerahaastattelun alkua korjata hiuksensa vielä kuntoon, mikä sai toimittaja Lauren Jbaran kommentoimaan asiaa.

Rantanen päätti kuitenkin Jbaran kommenttien jälkeen sotkea hiuksensa täysin. Rantasen hiustyyli keräsi kuittailua myös joukkuetovereilta, ja eräs pelikaveri tarjosikin Rantaselle omaa hattuaan haastattelun ajaksi. Colorado julkisti tilanteesta videon Twitter-tilillään.

– Mikko, korjaa hiuksesi. Tai tee… noin, Colorado kirjoittaa videon yhteydessä nauruhymiöiden kera.

Jbara päätti vielä palata hiusaiheeseen haastattelunsa lopuksi. Rantasen erikoiseen ja hilpeyttä herättäneeseen hiustyyliin löytyi lopulta luonteva selitys.

– En ole löytänyt hyvää parturia Denveristä, ja Suomesta on pitkä matka lentää, joten en vain leikkaa sitä, Rantanen summaa hymyillen AltitudeTV:n haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat