Karmiva imaisu! NHL-maalivahti töpeksi oikein kunnolla – joukkuekavereilta voimakas reaktio

Pittsburgh Penguinsin maalivahti Matt Murray imaisi jääkiekon NHL:ssä Colorado Avalanchea vastaan keskialueen vipin häkkiin. Karmivasta takaiskuosumasta huolimatta Pittsburgh voitti ottelun lopulta jatkoajalla 4–3.

Puhuttu episodi tapahtui toisen erän lopussa, kun Coloradon Gabriel Landeskog vippasi kiekon keskialueelta Pittsburghin maalille. Kiekko pomppasi kaikkien yllätykseksi veräjään otettuaan pompun juuri ennen Murrayta.

Avalanche siirtyi Landeskogin osumalla 2–1-johtoon. Pittsburgh tuli kuitenkin kolmanteen erään terävästi ja siirtyi 3–2-johtoon. Colorado tasoitti vielä taiston, mutta pingviinit kairasivat kaksi pistettä hyppysiinsä Jared McCannin jatkoaikamaalilla.

Pittsburghin päävalmentaja Mike Sullivan paljasti ottelun jälkeen, että joukkueen pelaajat olivat käyneet Murrayn hörppyä vaihtopenkillä läpi hienolla tavalla.

– Patric Hörnqvist osoitti erityisesti johtajuutta vaihtopenkillä. He puhuivat, että hei, tuollaista sattuu, unohtakaa se, tämä on kiekkoa. Laitetaan kiekko jäähän ja jatketaan pelaamista, Sullivan paljasti.

Lisäksi Sullivanin mukaan Penguinsin muu valmennusryhmä oli rohkaissut Murrayta. Kanadalainen torjui ottelussa lopulta 28 laukausta.