Mikko Rantanen syötteli Coloradon takaa-ajon käyntiin – supertähti kauhoi vain vaivoin upean syötön sisään

Colorado Avalanhen Mikko Rantanen oli auttamassa joukkuettaan 6-3 kotivoittoon Detroit Red Wingsistä kahdella syöttöpisteellään NHL:ssä.

Rantanen merkittiin syöttäjäksi Coloradon kahteen ensimmäiseen maaliin ottelun toisessa erässä.

Colorado siirtyi maaleilla 2-1-johtoon. Red Wings oli iskenyt ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä.

Rantasen kauden 18. syöttöpiste syntyi ylivoimalla, kun hän siirsi kiekon viivaan Cale Makarille, jonka laukauksen Nazem Kadri ohjasi taidokkaasti ilmasta sisään.

Toisessa maalissa Makar löysi upeasti maalin kulmalta Nathan MacKinnonin, joka onnistui toisella yrittämällä kauhomaan kiekon maaliin. Rantaselle kakkossyötöllä kauden 19. merkintä syöttösarakkeeseen.

Coloradon kovimpana pistemiehenä hääri Kadri, joka saalisti tehot 2+1.

Rantanen on koonnut 33 ottelussa tehot 15+19.