Mikko Rantanen mainiossa vireessä – Coloradon huikea voittoputki jatkuu

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen merkkautti kaksi syöttöpistettä, kun Colorado kaatoi Chicago Blackhawksin 6-4.

Ottelun avausmaalia jouduttiin odottamaan aina toiseen erään asti. Gabriel Landeskog aloitti maalinteon erän toisella minuutilla. JT Compher lisäsi johdon kahteen maaliin ennen erätaukoa. Kolmas erä oli todellista maalijuhlaa, sillä siinä nähtiin peräti kahdeksan osumaa.

Rantanen heitti kiekon maalille, minkä seurauksena Landeskog pääsi kauhomaan kiekon sisään toisen kerran. Chicago pääsi maalin päähän reilussa minuutissa, mutta Alex Newhookin osuma siirsi Coloradon jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Viimeisen kuuden minuutin aikana molemmat joukkueet tekivät vuoron perään maaleja. Coloradon osumat tulivat tyhjään maaliin ja Rantanen syötti 5-3-osuman, kun peliä oli jäljellä reilut kaksi minuuttia.

Voitto oli Coloradolle jo yhdeksäs peräkkäinen. Se johtaa läntistä konferenssia seitsemällä pisteellä ennen kolme ottelua enemmän pelannutta Nashville Predatorsia. Colorado kohtaa seuraavaksi Buffalo Sabresin.

Katso alta olevalta twiitiltä Rantasen illan ensimmäinen syöttöpiste.