Mikko Leppilampi yllätti: Osti hotellin!

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi paljasti alkuviikosta Facebookissa lähteneensä mukaan hotellibisnekseen. Miehen liikekumppani Samuli Huuhtanen vahvistaa asian MTV.fille.

Näyttelijänä ja juontajana tunnettu Mikko Leppilampi laajentaa osaamistaan, sillä mies kokeilee seuraavaksi siipiään hotellialalla. Mies paljasti tiistaina Facebook-sivullaan olevansa Nilsiällä sijaitsevan Ukkotahko-hotellin uusi onnellinen omistaja. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Metropoli.

Leppilammen kanssa hotellin omistaa aviopari Samuli ja Karoliina Huuhtanen sekä joukko muita osakkaita.

– Me ollaan vaimoni kanssa tässä päävastuullisina yrittäjinä, ja lisäksi mukana on Mikko ja myös muita osakkaita, Samuli Huuhtanen kertoo MTV.fille.

Aikanaan yhteisen tuttavan kautta tutustuneet Huuhtanen ja Leppilampi tuntevat toisensa jo useamman vuoden takaa. Leppilammen hakeminen yhtiökumppaniksi Ukkotahkoon oli siksi luonnollinen ajatus.

– Meillä oli Mikon kanssa puhetta hankkeesta ihan alusta lähtien, hän oli itse asiassa aivan ensimmäisiä ihmisiä, joita kysyimme mukaan. Tiesimme Mikon entuudestaan, ja lisäksi tiesimme, että hän on kiinnostunut tästä alueesta. Ajattelimme, että hän olisi erinomainen lisä joukkoon, Huuhtanen perustelee.

Työnjako osakkaiden välillä on selkeä. Hotellin päivittäisestä pyörittämisestä huolehtii Huuhtanen vaimonsa kanssa, mutta myös muut omistajat antavat oman panoksensa toimintaan.

– Kaikki osakkaat osallistuvat omien vahvuuksiensa mukaan, ja Mikkokin on hommissa aktiivisesti mukana. Hänen vahvuuksiaan ovat etenkin tapahtumat, ohjelmanumerot ja markkinoinnilliset asiat.

– Myös esimerkiksi ruokalistaa luodessamme maistelimme vaihtoehtoja yhdessä. Mikko on kiertänyt maailmaa ja päässyt siellä syömään hyvissä paikoissa, joten häneltä tulee koko ajan arvokasta vinkkiä.

Yhteistyö Leppilammen kanssa on Huuhtasen mukaan sujunut hyvin.

– Meillä on täysin yhteinen visio ja ymmärrys siitä, mitä pitää tehdä, että paikasta tulee semmoinen kuin haluamme. Nyt on vihdoin päästy konkreettisesti tekemään – tälläkin hetkellä minulla on takakontissa lähellä tuotettua juustoa ja jäätelöä, työn touhusta tavoitettu Huuhtanen kertoo.

MTV.fi ei tavoittanut Mikko Leppilampea kommentoimaan hotelliuutista.

Lue myös:

    Uusimmat