Mikko Leppilampi tekee elokuvassa alkoholisoituneen kitaristin roolin – osa oli kutsuvierasensi-illassa jopa liikuttuneen ahdistuneita

Mikko Leppilampi kertoo hänen ja ohjaaja Petri Kotwican ainutlaatuisesta suhteesta 1:26
Videolla Mikko Leppilampi kertoo hänen ja ohjaaja Petri Kotwican ainutlaatuisesta suhteesta.

Mikko Leppilampi näyttelee Comeback-elokuvassa alkoholisoitunutta kitaristi Tonya. 

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi  esittää pääroolin alkoholisoituneena kitaristi Tonyna elokuvassa Comeback.

– Se on niin kiitollinen paikka, että joku luottaa, että pystyy tekemään ja toteuttamaan tuollaisen roolin. Itseasiassa on yllättävän haastavaa lähteä tekemään noinkin vahvaa hahmoa. Ja sitten oli ajatuksena, että pidetään se kuitenkin aitona. Siinä oli jännityksensä: tuli pohdittua, onko minusta tähän, Leppilampi kertoi Huomenta Suomessa 6. lokakuuta.

Elokuvan ohjaaja Petri Kotwica on tehnyt viimeiset vuodet Leppilammen kanssa tiiviisti yhteistyötä. Kaksikko on tehnyt yhdessä muun muassa Hautalehto-rikosdraamasarjaa. 

– Tiedän, että miehen kyvyt riittävät aivan mihin tahansa. Sinullahan kesti 30 sekuntia vastata, tuletko tähän (elokuvaan). Siitä hetkestä eteenpäin tätä on ollut hiton ihanaa tehdä Mikon kanssa, Kotwica kertoi.

Monet ovat tulleet sanomaan, että elokuvan Tonysta tulee vahvasti mieleen jokin tosielämän henkilö. Vaikka elokuva on myös komedia, niin Leppilammen näkemyksen mukaan siinä nauretaan myös tragikoomisuudelle.

– Osaa jopa kutsuvierasensi-illassa positiivisesti ja liikuttuen ahdisti, ja he tulivat sanomaan kyynel silmässä, että välillä elokuvaa oli jopa vaikeaa katsoa, koska he muistivat sen myötä tiettyjä henkilöitä. Sitä nauraa tietyllä tavalla vähän mustalle asialle. Mutta useinhan nauramme asioille, jotka ovat totta. Siksi tällaista komediaa täytyy lähestyä niin, ettei se ole karikatyyri tai farssi, sen täytyy olla totta, Leppilampi kertoi. 

Comeback-elokuva saa yleisöensi-iltansa 6. lokakuuta.

Leppilampi sai 22. syyskuuta pojan puolisonsa Beata Leppilammen kanssa. Parilla on entuudestaan jo 2-vuotias Kaspian-poika. Mikolla on myös edellisestä suhteestaan teini-ikäinen Lilia-tytär.

Alta voit katsoa Mikko Leppilammen ja Petri Kotwican haastattelun kokonaisuudessaan.

Mikko Leppilampi revittelee rokkarin roolissa 11:30
Mikko Leppilammella kesti hetki ennen kuin hän pääsi alkoholistoituneen kitaristin Tonyn pään sisään elokuvassa Comeback. 

Lue myös:

    Uusimmat