Mikko Leppilampi paljastaa Radio Nostalgiassa: "Tämä on minun ja tyttöystäväni Beatan biisi"

4:13
Mikko Leppilampi kertoo onnensa avaimista MTV:lle – nähtiin yhteiskuvassa ex-missi Beata Pappin kanssa

Mikko Leppilampi kertoo Radio Nostalgiassa, mikä on hänen ja hänen tyttöystävänsä Beata Pappin biisi. 

Helmikuusta alkaen Talent Suomi -ohjelmaa jälleen juontava Mikko Leppilampi oli tällä viikolla vieraana Radio Nostalgian aamuissa, jossa hän muun muassa paljasti salaisen talenttinsa ja kertoi, mikä on hänen ja hänen tyttöystävänsäBeata Pappin lempparibiisi. 

– Kyseessä on Billy JoelinVienna-kappale. Siinä yhdistyy elokuvallisuus ja tarinallisuus. Se vie reissulle maailmaan. Se on myös minun ja tyttöystäväni Beatan biisi, Leppilampi kertoo. 

Helmikuussa starttaavan Talent Suomi -ohjelman juontaja kokee, että ohjelma on sen vuoksi hänelle niin mieleinen projekti, koska hän pystyy olemaan siinä aidosti tukena esiintyjille ja jäämää itse hieman taka-alalle. 

– Teidän, kuinka paljon se jännittää laittaa itsensä likoon ja mennä siihen tuomareiden eteen. Nyt pääsen antamaan tuen näille esiintyjille. Koen, että minusta on välillä ihan oikeasti apua. Se ei ole sen ohjelman takia ainoastaan vaan se on ihan aito hetki ja olen siinä niiden ihmisten kanssa läsnä. Se on se hieno juttu, Leppilampi kertoo. 

Mies kertoo, että hänen oma salainen talenttinsa on imitoida viinipullon avaamisesta tulevia ääniä. Kuulijoiden hämmästykseksi mies todella osaa imitoida tuota kyseistä äänimaailmaa.

Talent Suomi alkaa MTV3-kanavalla 7. helmikuuta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja