Mikko Kivisen paino pysynyt kurissa: Olut täytyi jättää

Näyttelijä-ohjaaja Mikko Kivinen pudotti painoa yli neljäkymmentä kiloa. Painon pitäminen kurissa on kuitenkin jatkuva projekti.

– Kun on kerran päästänyt itsensä plösöksi, on koko ajan tsekattava, mitä syö. Rasvaista ruokaa ei pidä syödä, ja makeat herkut ja oluen olen jättänyt kokonaan pois. Yhden saunaoluen voin juoda, mutta saunon vain kesäisin, kun kotonani ei ole saunaa. Tämä ruokavalio tulee kuitenkin jo selkärangasta, ei sitä tarvitse enää miettiä, Kivinen selvittää.

Näyttelijän paino on vaihdellut aiemmin rajusti dieettien myötä ja hän onkin tyytyväinen, että on nyt pystynyt pitämään saman painon jo jonkin aikaa.

– Olin jojo-laihduttaja, mutta nyt voin jättää sen jojo-sanan siitä pois. Olen ihan tyytyväinen painooni nyt, vaikka muuten itsekriittinen ihminen olenkin.

Suuret painonvaihtelut voivat olla terveydelle hyvin haitallisia ja Kivinen onkin kiitollinen siitä, että on itse saanut pysyä terveenä.

– Kyllä näillä aamuilla täytyy pitää terveydestään huolta. Laihduttamiseni ei onneksi ehtinyt aiheuttaa mitään vaivoja, sillä tein sen vain pari kertaa. Kyllä sellainen jatkuva kymmenen kilon edestakainen laihtuminen ja lihominen on pidemmän päälle hyvin haitallista. Se voi aiheuttaa muun muassa osteoporoosia, hän tietää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat