Mikko Kivisellä tiukka kuri oluen suhteen myös kesällä

Näyttelijä-ohjaaja Mikko Kivinen on jaksanut tarkkailla painoaan myös kesän kuumina vapaapäivinä.

Usein kesällä tulee nautittua rasvaista grilliruokaa ja vapaapäivinä terassit kutsuvat janoisia. Näyttelijä-ohjaaja Mikko Kivinen on kuitenkin onnistunut pidättäytymään perisuomalaisesta lomanviettotyylistä. Kuumina päivinä suurten annosten nauttiminen ei miestä edes houkuta.

– Nyt oli muutama päivä vapaata, niin olin saaristossa nauttimassa kesästä. Ruokailun suhteen en ole muuttanut tapoja kesälläkään, edelleen tulee syötyä kevyesti esimerkiksi uusia perunoita ja kalaa ja herkkujen sijaan napostelen marjoja. Olueenkaan en ole retkahtanut, yksi saunaolut tosin sallitaan, hyväntuulinen Kivinen kertoo.

Kivinen pudotti aikoinaan painoaan hurjat 40 kiloa. Aiemmin näyttelijän paino on vaihdellut dieettien myötä, mutta nyt mies on onnistunut jo useamman vuoden ajan pitämään painonsa muuttumattomana.

Pelkkää lomaa Kivisen kesä ei todellakaan ole ollut, mies on ehtinyt olla mukana ohjaamassa jo kahta eri näytelmää ja parhaillaan Mikon voi bongata Oulun kesäteatterin lavalta Alivuokralainen-näytelmässä. Oulussa mies kulkee kesäteatterille reippaasti muiden kaupunkilaisten tapaan polkupyörällä.

– Usein kesäteattereissa on se hyvä puoli, että ne ovat niin pöpelikössä, ettei terasseja ja niiden houkutuksia edes ole lähellä. Lapinlahden Lintujen aikaisempien aikojen ja nuoruuden tyylistä tissuttelua ei tule enää harrastettua, Kivinen toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat