Mikki Hiiren tekijänoikeudet raukesivat – tältä näyttää piirroshahmosta tehty kauhuelokuva

Mikki Hiiri -aiheinen kauhuelokuva julkaistaan tänä vuonna.

Disneyn tekijänoikeudet Mikki Hiiri -animaatiohahmon ihkaensimmäisiin versioihin raukesivat Yhdysvalloissa 1. tammikuuta 2024. Tekijänoikeuksien raukeaminen tarkoittaa, että muun muassa sarjakuvatekijät, kirjailijat ja elokuvantekijät voivat nyt käyttää Mikki Hiiren ja Minni Hiiren vanhimpia versioita omissa luomuksissaan.

Samana päivänä, kun Mikki Hiiren varhaiset versiot vapautuivat tekijänoikeuksista, julkaistiin tulevan Mickey's Mouse Trap -kauhukomediaelokuvan traileri. Elokuvassa nuorelle naiselle järjestetään yllätyssyntymäpäiväjuhlat pelihallissa. Syntymäpäiväjuhlat saavat karmaisevan käänteen, kun Mikki Hiiri -naamioon sonnustautunut murhaaja alkaa piinata päivänsankaria ja tämän kavereita.

– Ihmisten ei tule ottaa sitä liian vakavasti. Teimme naurettavan hauskan elokuvan, Mickey's Mouse Trap -elokuvan kirjoittaja ja näyttelijä Simon Phillips kommentoi BBC:lle.

Elokuvan trailerin yhteydessä kerrotaan, että sen julkaisupäivän odotetaan olevan maaliskuussa 2024.

Kyseessä on toinen kerta lyhyen ajan sisään, kun lasten rakastamasta piirroshahmosta tehdään kauhuelokuva. Tammikuussa 2023 nimittäin julkaistiin Winnie the Pooh: Blood and Honey -kauhuelokuva, jossa hylätyiksi tulleet Nalle Puh ja Nasu kostavat verisesti Risto Reippaalle.

Katso Mickey's Mouse Trap -elokuvan traileri alta!

Lue myös:

    Uusimmat