Mikkelin Jukurit kiinnitti venäläistaiturin

Jääkiekon SM-liigaseura Mikkelin Jukurit on solminut seurassa try outilla olleen Vadim Pereskokovin kanssa kauden loppuun saakka kattavan sopimuksen. 25-vuotiaan venäläishyökkääjän kontrahdissa on myös optio kaudesta 2019-2020.

Videolla kohokohtia SM-liigan torstain kierrokselta, Kärpät–Jukurit-ottelu mukaan lukien.

Taiturimainen Pereskokov liittyi Jukureihin try out -sopimuksella lokakuussa. Hän on nakuttanut mikkeliläisnutussa seitsemään SM-liigaotteluun tehopisteet 2+2.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Vadimin otteisiin Jukureissa. Hän on tuonut sitä osaamista, mitä hänestä haimme, kiekollista taitoa ja vaarallisuutta hyökkäyspäässä. Uskomme, että Vadim pystyy vielä parantamaan otteitaan jukuripaidassa, Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen kertoo seuran tiedotteessa.

– Vadim on itse todella tyytyväinen aikaansa Mikkelissä ja viihtyy kaupungissa. Hän tykkää joukkueesta ja joukkueen arvomaailmasta. Vadim viihtyy täällä erittäin hyvin, Hakkarainen jatkaa.

Jukurit on SM-liigassa juuri pudotuspeliviivan alapuolella 11:ntenä. Viime kaudella Pereskokov pelasi SM-liigaa Pelicansissa ja KHL:ää Admiral Vladivostokissa.

Lue myös:

    Uusimmat