Mikael Jungnerin taival Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa päättyi murtuneen jalan vuoksi – kommentoi MTV Uutisille tilannetta: "Nyt jo hymyilyttää"

Mikael Jungner kertoi MTV Uutisille tunnelmistaan kuultuaan, että hän ei pysty jatkamaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Ex-kansanedustaja Mikael Jungner loukkasi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisessä jaksossa jalkansa. Jungner kertoi MTV Uutisten haastattelussa juuri ennen toisen livelähetyksen alkua tunnelmistaan.

– Nyt jo hymyilyttää, mutta alkuviikosta otti päähän todella paljon, koska tässä kuukaudessa ehti innostua tästä jutusta paljon ja kun yhtäkkiä se menee noin pienestä, Jungner kertoo.

– Vaikka kuinka purisi hammasta, niin sillä jalalla ei vaan pysty tekemään mitään. Se on harmillista, hän jatkaa.

Jungnerilla on jalassaan jalkapöydän uloimman luun murtuma eli niin kutsuttu Jonesin murtuma. Toipuminen voi viedä kuukausia aikaa.

– Sitä nopeammin se paranee, mitä vähemmän sitä käyttää, Jungner toteaa.

– Pystyn kyllä töissä käymään kepeillä köpötellen, mutta tässä saattaa mennä kauankin, hän jatkaa.

Huolimatta siitä, että Jungnerin taival ohjelmassa päättyi pettymykseen jo ensimmäisen livelähetyksen jälkeen, on hän tyytyväinen siihen, että hän lähti mukaan ohjelmaan.

– Sain ison tanssikärpäsen! Ja täytyy sanoa, että ketä ikinä tähän ohjelmaan kysytään, niin ehdottomasti kannattaa lähteä. Näin hyvähenkistä, hyvin tehtyä ja laadukasta ohjelmaa ei Suomesta muuta löydy. Tiesin, että tämä on hyvä, mutta en tiennyt, että tämä on täydellinen, Jungner hehkuttaa

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat