Mikael Granlundin huippuvire kerää ylistystä pelitovereilta – "Hän on hyökkäyksemme katalyytti"

Minnesota Wildin Mikael Granlund jatkoi väkivahvaa syysvirettään iskemällä tehot 1+1, kun Minnesota nappasi 4-3-voiton Edmontonista.

Granlund saalisti yhden syöttöpisteen ja vastasi Minnesotan voittomaalista päätöserässä. Granlund laukoi upealla rannelaukauksella kiekon verkkoon ohi Edmonton-vahti Cam Talbotin.

Granlund kasvatti pisteputkensa jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Uransa tehokkaimman alun kaudelleen saanut Granlund on joukkueensa paras pistemies tehoin 6+6. Suomalaistähden huippuvire ei ole jäänyt huomaamatta Granlundin joukkuetovereiltakaan, jotka ylistävät Granlundin merkitystä joukkueelleen.

– Hän on tavallaan meidän hyökkäyksemme katalyytti. Hän luo tilanteita, tekee tärkeitä maaleja, pyörittää ylivoimaa ja pelaa välillä alivoimallakin. Hän on sellainen pelaaja, jota me tarvitsemme tässä ryhmässä, Minnesotan maalivahti Alex Stalock kehuu Minnesotan haastattelussa.

– Hän on valtava osa joukkuettamme, varsinkin hyökkäyspäässä. Toivottavasti hänen vireensä jatkuu, sillä se on meille tärkeää, Eric Staal toteaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa videon Granlundin osumasta tästä.

Lue myös:

    Uusimmat