Mikael Granlund pisteputkessa – kauden muhkeimmat tehot!

Mikael Granlund iski kaksi maalia ja antoi yhden syöttöpisteen, mutta Minnesota Wild hävisi suomalaishyökkääjän tehoista huolimatta 3-4 jatkoajalla New Jersey Devilsille NHL:ssä Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä.

Wild kiri ottelussa jatkoajalle Granlundin maaleilla. Ensin taiturihyökkääjä ohitti Cory Schneiderin kudilla b-pisteen kaarelta ylivoimalla ajassa 51.14.

3-3-tasoitus tuli vain puolitoista minuuttia ennen täyttä aikaa Granlundin painavalla lämärillä suoraan syötöstä.

Granlund syötti lisäksi Nino Niederreiterin 1-1-tasoituksen toisessa erässä. Osumassa oli mukana myös Mikko Koivu, joka sai ottelun toisen syöttöpinnansa Granlundin kavennukseen.

Ottelun ratkaisi vierasjoukkue Devilsin John Moore, kun jatkoaikaa oli kulunut vain 52 sekuntia.

Syksyllä muutaman pelin loukkaantumisen takia sivussa ollut Granlund on kerännyt pisteitä neljässä peräkkäisessä ottelussa (yhteensä 2+5), ja Devils-matsi oli hänelle sesongin tehokkain. Kauden yhteispinnat 15 ottelusta ovat 3+9=12.

Koivukin on ollut tehokas, 20 pelissä pisteet 4+8=12.