Mikael Gabriel räppäsi jättitulot, vaikka oli lähes koko viime vuoden tauolla

Mikael Gabriel teki paluun parrasvaloihin UMK-finaalissa tänä vuonna.

Suosikkiräppäri Mikael Gabrielin vuoden 2019 ansiotulot olivat 186 954 euroa ja pääomatuloja kertyi 115 626 euroa. Eli yhteensä mies tienasi viime vuonna yli 300 000 euroa. Mätkyjä räppärille kertyi maksettavaksi 41 454 euroa.

Räppäri piti keikkataukoa lähes koko viime vuoden, ja teki paluun tämän vuoden UMK-finaalissa. Viime vuonna mieheltä tosin ilmestyi omaelämäkerta.

Miklu kertoi MTV Uutisten haastattelussa viime keväänä, että artistiuden sekä julkisuuden taakka kävi liian raskaaksi ja näin ollen miehen oli pakko vetäytyä sivuun. 

– Pää alkoi skrakailemaan ja alkoi olla ihan selviä masennuksen sekä uupumuksen merkkejä. Kroppa ei enää kestänyt, mulla murtui selkä ja oli paljon sellaisia asioita, jotka kasaantuivat päällekkäin ja huomasi, että oli hyvin väsynyt, artisti muistelee. 

Taukonsa aikana Mikael Gabriel löysi lohtua ja helpotusta fiiliksiinsä muun muassa uusien urheilulajien kautta. Golf ja nyrkkeily toimivat täydellisinä vastapainoina toisilleen. 

Mikael Gabriel ja hänen puolisonsa Triana Iglesias odottavat parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan.

Tänä vuonna ei kannata marssia verotoimistoon. Tarkasta verotiedot kotoa käsin näin!

Verohallinto ei suosittele ihmisiä tulemaan tulevana veropäivänä verotoimistoon – Verotiedot saa selville kotoa käsin! 1:34

Lue myös:

    Uusimmat