Mika Salo vihjailee: Valtteri Bottas tietää jo Mercedes-kohtalonsa – "Pyydetty olemaan hiljaa"

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas on ollut viime viikkojen ja kuukausien aikana hurjassa huhumyllyssä. Bottaksen Mercedes-jatkon ylle on luotu isoja kysymysmerkkejä. C Moren F1-asiantuntijan Mika Salon mukaan Bottas saattaa jo tietää sen, että jatkaako hän Mercedeksellä vaiko ei.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Suomalaiskuskin nykyinen sopimus kattaa vielä kauden 2020. Toisin kuin muut tallit, Mercedes on ollut hiljaa sen kuljettajaratkaisuista. Talli ei ole kertonut Bottaksen tai Lewis Hamiltonin tilanteesta sanaakaan.

Samalla F1-kausi käynnistyy poikkeavissa olosuhteissa. Koronaviruksen takia avauskisa ajetaan vasta tällä viikolla.

– Onhan se ikävää aloittaa kausi huhujen keskellä – ilman, että on mitään varmistunutta tietoa ensi kaudesta. Itselle ainakin tuo antaisi vain lisää itseluottamusta ja näyttöhaluja, C Moren F1-asiantuntija Mika Salo miettii MTV Urheilulle.

F1-kärkitalleista Red Bull teki talvella pitkän jatkosopimuksen Max Verstappenin kanssa. Red Bullin sisältä tulleiden viestien mukaan thaimaalaiskuljettaja Alex Albon jatkaa hyvin todennäköisesti tallin toisena kuljettajana myös tulevina vuosina.

Ferrari taas vastasi kevään isosta uutisesta, kun se ilmoitti, että nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel jättää tallin kauden 2020 jälkeen. Vettelin korvaajaksi saapuu Carlos Sainz.

Näin ollen huhut kääntyvät jäljellä olevaan isoon talliin. Eli Mercedekseen.

Salo kuitenkin uskoo, että julkisuuteen ei ole kerrottu aivan kaikkea.

– Uskon, että Valtteri tietää itse tilanteensa, mutta hän ei ole voinut tuoda sitä vielä julki. Mercedes on kertonut hänelle kohtalostaan, mutta he ovat pyytäneet häntä olemaan hiljaa, Salo väläyttelee.

– Ei sopimustilanne näy ammattilaiskuljetajan otteissa, Salo sanoo Bottaksesta.

Lue myös:

    Uusimmat