Mika Salo: Kuljettajat selvittelevät usein välejään

Entisen F1-kuljettajan Mika Salon mielestä on varsin tavallista, että F1-kuljettajat ottavat sanallisesti yhteen kilpailun jälkeen.

Singaporen GP:n jälkeen kuljettajien välienselvittely nousi otsikoihin, kun Felipe Massa meni nykimään Lewis Hamiltonia olkapäästä ja kommentoi sarkastisesti englantilaiskuljettajan kolarointia Ferrarin takapyörään.

- Tuollaista sattuu jatkuvasti, mutta harvoin kameroiden edessä. Oli se sinänsä outoa, että Massa meni kesken haastattelun meuhkaamaan Hamiltonille. Joskus kun matkustetaan yhdessä ja mennään samoilla lennoilla, niin kisojen tapahtumia selvitellään pitkät matkat lentokoneissa, Salo kertoo MTV3:lle.

Salon kokemuksen mukaan kolarit unohdetaan yhden nukutun yön jälkeen.

- Kisan jälkeen on hirveä määrä adrenaliinia ja kun latinoveri vähän kuohahtaa, niin saattaa tulla sanottua ja tehtyä vähän tyhmiä asioita, mutta seuraavana päivänä se homma on jo ohi.

Salo piti Singaporen GP:n tuomariston määräämää varikon läpiajorangaistusta liian ankarana tuomiona Hamiltonin osumasta Massan takapyörään.

- Hamilton käänsi vain vähän liian aikaisin sisään mutkaan. Hamiltonin vikahan se oli, mutta ei se mielestäni rangaistuksen arvoinen asia ollut. Massa peitti aika rajusti. Hamilton yritti ottaa hyvän vauhdin seuraavalle pikkusuoralle kääntämällä aikaisin sisään, jotta saisi aikaisin kaasun päälle. Etusiipi osuikin Massan takapyörään. Mielestäni se oli ihan kilpailutilanne. Normaalia Hamiltonia: hän yrittää kovasti, mutta välillä siinä sattuu, Salo summaa kolarin.

Katso video Massan ja Hamiltonin yhteenotosta lehdistön edessä Katsomo.fistä:

Hamilton ajaa Massan perään. Katso video Katsomo.fi:stä:

Lue myös:

    Uusimmat