Massa vetoaa muistamattomuuteen

Ferrari-kuljettaja Felipe Massa sanoo, ettei muista saaneensa kilpailuinsinööriltään Rob Smedleyltä käskyä tuhota Lewis Hamiltonin kisa Singaporessa.

Smedley käski Massaa pidättelemään Hamiltonia ja tuhoamaan tämän kisan kierrosta ennen kuin Hamilton törmäsi Massan takapyörään.

- Minulle on kerrottu, että kisainsinöörini sanomasta ilmauksesta on syntynyt pieni myrsky. Paitsi etten muista, mitä Rob sanoi, niin en usko, että sillä on mitään arvoa hämmentää hankaluuksia yrittämällä nyt yhdistää tätä sen jälkeiseen osumaan Hamiltonin kanssa. Ne ovat kaksi erillistä hetkeä eikä niillä ole mitään tekemistä keskenään, Massa vakuuttaa Ferrarin nettisivuilla.

Massa on valmis käsittelemään tapauksen vielä Hamiltonin kanssa, mikäli Hamilton tekee aloitteen. Singaporessa käsitteleminen ei onnistunut, koska Hamilton ei ollut puhetuulella, minkä seurauksena Massa nyki McLaren-kuskia olkapäästä.

- Olen varma, että Lewis ja minä löydämme keinot tämän selvittämiseksi ja tarinan sulkemiseksi. Se on vain korrektia kahden kuljettajan välillä. Se mitä tapahtuu radalla, pitäisi pysyä radalla, Massa sanoi.

Hamilton ajaa Massan perään. Katso video Katsomo.fi:stä:

Lue myös:

    Uusimmat