Mikä ryöpytys! Tapparan taival päättyi tylysti CHL:ssä

Brno kaventaa heti toisen erän alkuun Tapparaa vastaan 0:53

Tampereen Tapparan taival tämän kauden jääkiekon CHL:ssä päättyi neljännesvälieriin, kun se taipui tshekkiläisjoukkue HC Kometa Brnon käsittelyssä yhteismaalein 6-10.

Tapparalla oli iso vuori kiivettävänään ennen tiistai-illan toista osaottelua. Kometa Brno oli voittanut neljännesvälierien ensimmäisen osaottelun 1-5-lukemin.

Tappara aloittikin toisen osaottelun vahvasti, sillä se meni nopeasti 2-0-johtoon. Kometa Brno nousi kuitenkin toisen erän alussa tasoihin ja nykäisi yhteismaaleissa johtonsa neljään osumaan.

Tappara nousi kuitenkin erän lopussa Antti Erkinjuntin osumalla kolmen maalin päähän ja heti kolmannen erän alussa kahden maalin päähän Erkinjuntin toisella osumalla (osumat alla). 

Erkinjuntti vie Tapparan uudestaan johtoon 1:06

Tappara kahden maalin johtoon Erkinjuntin toisella osumalla 0:57

Kometa Brno meni kuitenkin yhteismaaleissa menojaan, kun se teki kolmannessa erässä kolme maalia ja johti toista osaottelua 4-5-lukemin. (Alla olevalla videolla Kometa Brnon Peter Muellerin osuma).

Peter Mueller tuo Brnon tasoihin Tapparaa vastaan 1:18

Tappara nousi kuitenkin 5-5-tasatilanteeseen Juhani Jasun osumalla (video alla), mutta Kometa Brno eteni jatkoon yhteismaalein 6-10.

Jasu tuo Tapparan tasoihin 1:09

Lue myös:

    Uusimmat