Viime hetkien ratkaisu! Kärpiltä urhoollinen taistelu CHL:n jatkopaikkaan

Koblicek ottaa sankarin viitan itselleen - Kärpät siirtyy johtoon aivan ottelun lopussa 1:39

Oulun Kärpät eteni jatkoon yhteismaalein 7-6 CHL:ssä, kun se kaatoi neljännesvälierien toisessa osaottelussa Zürich Lionsin 3-2.

Katso pääkuvan videolta Radek Koblizekin voittomaali!

Tilanne oli kutkuttava 4-4 ensimmäisen osaottelun jälkeen.

Kärpät joutui toisessakin osaottelussa tiukoille, sillä Lionsin luistelu- ja pelinopeus tarjosivat valtavan haasteen.

Kärpät meni Teemu Kivihalmeen osumalla ottelussa 1-0-johtoon (video alla), mutta Lions nousi erän aikana vielä tasoihin.

Kärpille arvokas avausmaali 1:13

Lions meni toisessa erässä maalin johtoon, mutta Kärpät nousi kolmannen erän alussa Radek Koblizekin osumalla 2-2-tasatilanteeseen (video alla).

Koblizek tuo Kärpät tasoihin 1:15

Kärpät teki 3-2-voittomaalin reilu minuutti ennen päätössummeria, kun Koblizek onnistui toistamiseen maalinteossa.

Ottelu päättyi kyseisiin lukemiin ja Kärpät eteni ainoana suomalaisjoukkueena jatkoon CHL:ssä yhteismaalein 7-6.