Mikä pari! Salkkarit-pariskunta söpöilee yhteiskuvassa

Sara Parikka julkaisi Instagramissa suloisen yhteiskuvan puolisonsa kanssa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu Sara Parikka kertoo arjestaan kahden lapsen äitinä Instagramissa ja blogissaan. Viime vuoden lopulla äitiyslomalle sarjasta jäänyt Parikka julkaisi torstaina throwback-hengessä vanhan yhteiskuvan itsestään ja näyttelijäpuolisostaan Mikko Parikasta.

Vuonna 2009 Salkkareiden kuvauksissa tavannut pariskunta kihlautui vuonna 2013, ja vuotta myöhemmin syntyi esikoistytär Matilda. Kuopus Mimosa syntyi joulukuussa.

– Monet ovat udelleet, onko lapsilukumme täynnä toisen lapsen myötä. Tällä hetkellä minusta tuntuu siltä, että kaksi lasta voisi riittää. Luulen kuitenkin, että minulla tulee olemaan aina vauvakuume. Pidän niin paljon lapsista ja vauvoista. Sen vuoksi en uskalla sanoa, että ei enää koskaan, Parikka kommentoi MTV.fi:lle viime vuoden lopulla.

Parikka on puhunut äitiydestään paljon myös blogissaan.

– Olen kiitollinen itselleni siitä, että uskalsin hankkia lapset nuorena ja seurasin omaa tunnetta siitä, että me pärjätään. Kyllähän sitä huomaa monessa paikassa, että olen sieltä nuoremmasta päästä vanhempi, mutta so what. Kaikki tapaamani äidit ja isät ovat ottaneet minut hyvin mukaan ja olleet tosi mukavia, nainen kirjoittaa.

Salkkareissa näyttelee myös nuoria tähtiä, tutustu heihin allaolevalla videolla:

Salkkareiden juniorit hulvattomassa sanaselityspelissä: Kuka näyttelijöistä tunaroi eniten? 2:30

Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat