Mikä on tyylikäs tapa antaa pakit Tinderissä? Naiset vastaavat

Moni etsii kumppania – niin yhdeksi illaksi kuin pidemmäksikin ajaksi – netin välityksellä. Viestien tulkitseminen saattaa kuitenkin olla huomattavasti vaikeampaa, kun vastapuolta ei näe livenä. MTV Lifestyle otti selvää, kuinka naisten mielestä nainen torjutaan tyylikkäästi, kun kyse on nettituttavuudesta.

”Tutustun Tinderissä paljon uusiin tyttöihin ja käyn usein heidän kanssaan treffeilläkin. Joskus käy niin, ettei tyttö vastaakaan kuvitelmiani. Yleensä lopetan viestittelyn siihen paikkaan ja oletan, että tyttö ymmärtää, etten ole kiinnostunut. Olen kuitenkin saanut palautetta, ettei tapani hoitaa asiaa ole kovin selkeä tai kohtelias. Joten millainen viesti tytölle sitten pitäisi laittaa, että pääsisi mahdollisimman smoothisti hänestä eroon eikä hänestä muodostuisi mitään riippakiveä?”, nimimerkki Tinder Match kysyy tällä viikolla.

Näin naisraati vastasi:

"Sano suoraan: "Hei, minusta tuntuu ettei tämä nyt johda mihinkään, et ole tyyppiäni, toivotan sinulle kaikkea hyvää". Ei se vastuun ottaminen sen vaikeampaa ole."
– Nainen, sinkku, 28

”No, kuulepa Tinder Match, ihan simppeli ”Hei, et ole ihan sitä, mitä etsin. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!” toimii taatusti. Pääasia, että viestin loppuun laitat jonkun tuollaisen turhanpäiväisen toivotuksen, joka viittaa jonnekin hamaan tulevaisuuteen osoittaen, ettet aio olla yhteydessä. Keep it classy and polite. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle, Tinder Match.”
– Nainen, 29, sinkku

"Kannustan suoruuteen. On paljon kivempi kuulla suoraan, että ei tästä kuitenkaan taida tulla mitään, kuin olla ikuisesti epätietoisuudessa siitä, mikä meni vikaan. Eli ole rehellinen, vaikka hiukan kaunistellen. ”Olet kyllä tosi hyvä tyyppi, mutta kipinä ei kuitenkaan syttynyt. Hyvää jatkoa, moikataan kun tavataan…”
– Nainen, 38, avioliitossa

”Parasta on, jos kerrot tytölle heti alussa, että suhteesta ei tule mitään. Toivottavasti et kuitenkin hyppää ensiksi heidän kanssaan punkkaan, vaikka jo tiedätkin mahdollisesti ettei hänen seuransa enää jatkossa kiinnosta. Toivottavasti et ole vain lopettanut viestittelyä suoraan, ilman mitään ilmoitusta siitä, että sinua ei enää kiinnosta.

Naiset kunnioittavat rehellisyyttä, joten kerro vain ettet halua hänen kanssaan mitään vakavaa. Eiköhän kaikki Tinderiä käyttäneet tiedä, että sen kautta on hyvin hankala arvioida pitääkö henkilöstä ennen kuin tämän todella tapaa oikeasti.”
– Nainen, 25, parisuhteessa

"Jos kohteliaisuudella ei ole väliä, poista koko Tinder-pari, teot kun puhuvat sanoja tai sanattomuutta selvemmin. Jos haluat ihan sanoja käyttäen kertoa, että ei kiinnosta, niin lähetä vaikka viesti missä lukee ”Oli kiva tutustua. Etsin kuitenkin jotain muuta kuin sinua. Hymyillään kun tavataan!”.
– Nainen, 27, sinkku

"Mielestäni vastaus kysymykseen on yksinkertainen: parasta olisi vain sanoa suoraan, mutta ystävällisesti, ettei usko viestittelyn johtavan mihinkään suurempaan. Ja mieluiten tosiaan näillä sanoilla, ei tekosyihin tai muihin toivoa herätteleviin lauseisiin vedoten. Ehkä tyttö silti pahoittaa mielensä, mutta lopputulos on varmasti parempi kuin siinä tapauksessa, että annat naisen roikkua riippakivenä mukana siihen asti, että hän itse tajuaa asioiden oikean laidan. Puhumalla suoraan säästät molempien aikaa."
– Nainen, 27, avoliitossa

Lue myös:

    Uusimmat