Mikä on kauneutesi salaisuus? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä on kauneutesi salaisuus?" kysyy nimimerkitön.

Näin naiset vastasivat

"Mielestäni kauneus tulee sisältä. Luulisinkin, että kauneuteni salaisuus on se, että nautin jokaisesta päivästä. Haluan nauraa paljon ja haluan auttaa läheisiäni, jos heillä on sille tarve. Toki yritän myös nukkua tarpeeksi, syödä edes joskus hyvin ja liikkua tarpeeksi."
- 27, tunnen oloni kauniiksi erityisesti silloin, kun olen täysin ilman meikkiä ja katson poikaystävääni hymyillen silmiin. Hänen katseensa kertoo, että olen hänen mielestään todella kaunis.

"Valokatkaisin. Off-asennossa."
– 30, tunnen oloni kauniiksi pimeässä

"Juon paljon vettä ja hoidan akneani säännöllisillä kasvohoidoilla, lisäksi yritän syödä mahdollisimman paljon raakaruokaa."
– 32, tunnen oloni kauniiksi silloin, kun akneni ei ole ihan hirveässä kunnossa. Aikaisemmin ihoni on ollut hyvä, ja nyt kun se on huonossa kunnossa, huomaan sen vaikuttavan todella paljon olooni ja itsetuntooni myös muuten. Sitä on vaikea kuvitella ennen kuin aknen saa, ja minä olen sentään aikuinen nainen – voin vain kuvitella millaista kamppailua teini-ikäiset käyvät peilikuvansa kanssa.

"Se, etten pelkää olla oma itseni. En välitä kauneustrendeistä. Olen myös kiva tyyppi!"
– 30, tunnen oloni kauniiksi ystävieni ja rakkaideni seurassa, he eivät välitä siitä, olenko meikattu, rikas ja kaunis

"Urheilu, terveellinen ruokavalio, biotiinilisä (hiuksille), kookosöljy sisäisesti ja ulkoisesti, hius- ja kasvonaamiot monta kertaa viikossa, hyvä rasvaus ja kunnollinen meikkien putsaus."
– 36, tunnen oloni kauniiksi naamioiden jälkeen, suihkunraikkaana ja rasvattuna salamana ;)

"Geenit. Kiitos äidille hyvästä ihosta – tosin nämä rehevät reidet olisivat voineet jäädä periytymättä. Uskon, että oman kauneuden "salaisuus" lähtee omasta henkisestä hyvinvoinnista sekä asenteesta. Vaikka olisi kuinka kaunis, mutta sisältä "ruma", se kyllä paistaa päällepäin."
– 29, tuntee olonsa kauniiksi, jos joku kehaisee aidosti


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja