Mikä muutos! Salkkareiden Kerttu Rissanen vaihtoi hiustyyliään

14:56

Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Kerttu Rissanen vaihtoi hiustyyliään.

Vaaleaverikkönä jo useamman vuoden ajan pysytellyt näyttelijä Kerttu Rissanen vaihtoi hiustyyliään tummempaan. 

Rissanen julkaisi kuvan upeista tummista kutreistaan. 

– Kevään kunniaksi halusin kokeilla uutta hiusväriä! Jännitti vähän, minkälainen tulee tummemmasta tukasta, mut olen itse kyllä tosi tyytyväinen, että uskalsin kokeilla jotain erilaista, Rissanen kirjoittaa.

Muutos aiempaan on huomattava, sillä aiemmin Rissanen viihtyi lähes blondina. Näyttelijäkaunotar on kuitenkin aiemminkin nähty tummahiuksisena. Kun Rissanen aloitti Salatuissa elämissä Sannin roolissa, oli hänellä punertavan ruskeat hiukset. 

Rissasen elämässä puhaltaa nyt muutenkin uudet tuulet, sillä näyttelijä kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että Salkkareissa näyttelemisen rinnalla hän on alkanut pohtia uusia tulevaisuuden suunnitelmia. Nyt hän haluaa toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa opintojen saralla.

– Olen miettinyt paljon sitä, mitä haluan tulevaisuudeltani. Olen miettinyt, että voisin käydä personal trainerin koulutuksen. Se on ollut pitkäikäinen haaveeni, näyttelijä kertoo.

Rissasella on yliopistossa valtiotieteellisellä linjalla opiskelupaikka, jonka hän on laittanut tauolle Laajasalon näyttelijätyönkurssin vuoksi.

– Olisi hauska mennä takaisin koulunpenkille. En ole vielä valinnut pääainetta, mutta sosiaalitieteet on linja, jota opiskelen.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja