Mikä katse! Alasti poseerannut Lotta Näkyvä loikoilee lattialla seksikkäissä verkkosukkahousuissa

Entinen Miss Suomi jatkaa viettelevien kuvien julkaisua Instagram-tilillään.

Lotta Näkyvä (omaa sukua Hintsa) on julkaissut jälleen Instagramissa vietteleviä kuvia.

Toisessa kuvassa Näkyvä poseeraa lattialla mustat verkkosukkahousut jalassaan jalat sohvalle nostettuna.

– Minun mielestäni paras paikka "chillata" on lattialla. Siksi minut voi joskus löytää esimerkiksi pöydän alta. Se on minun turvapaikkani, oma pikku linnakkeeni. Ja jos ihmettelette asiaa, äitini kysyi minulta, että olenko oikeasti aikuinen (ja vei sitten pois karkkini), 28-vuotias Näkyvä kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Toisessa uudessa kuvassa Näkyvä istuu vaalea juhla-asu yllään ja katsoo kameraan viettelevä katse silmissään.


Toukokuun alussa Näkyvä julkaisi Instagramissa viettelevän kuvan, jossa hän poseeraa lähes alasti. Näkyvän rintaa peittää ainoastaan tämän käsivarsi ja pakarat ovat paljaana. 


Toisessa kuvassa Näkyvä poseeraa selin kameraan ja tämän yllä on pelkät pikkuhousut. Kuvan yhteydessä hän kirjoittaa olevansa sinut alastomuuden kanssa. 

– Oon luonnonlapsi. Mulle ei oo koskaan ollu ongelma hengailla puolialasti ympäriinsä, vaihtaa vaatteita missä sattuu, vetää housut nilkkoihin esitelläkseni mustelmiani, ja lapsena Etiopian sademetsissä pyörittiin pelkät kumpparit jalassa, hän kirjoittaa.


Näkyvä kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2013. Hän on naimisissa Ruotsin SHL-liigassa Linköpingin joukkueessa pelaavan jääkiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat