Mika Häkkinen näpäyttää ruotsalaisia Leijonien kohtalonottelun alla: "Täällä ei tule olemaan monia iloisia ruotsalaisia sen jälkeen"

Leijonat kohtaa Ruotsin torstai-illan kohtalonottelussa, kun jääkiekon MM-kisoissa on vuorossa puolivälierät. Tukholmassa vieraileva Mika Häkkinen ennakoi Sportbladetille tulevaa ottelua.

Vaikkakin tulevana viikonloppuna on luvassa Formula ykkösten Monacon GP, haluaa Häkkinen mielellään puhua myös jääkiekosta. 

– Olen Tukholmassa tänään, mutta mielestäni se on hyvä, että matkustan kotiin Monacoon ennen ottelua. Täällä ei tule olemaan monia iloisia ruotsalaisia sen jälkeen, Häkkinen sanoo naurahtaen. 

– Aion ehdottomasti katsoa ottelun. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Suomen ja Ruotsin kohtaamiset ovat aina intensiivisiä taisteluita ja turnauksessa menestymisellä on iso merkitys. 

– Se johtuu ehkä siitä, että olemme naapurimaita, Häkkinen toteaa.

– Se ei ole minun aluettani, mutta se on meille tärkeimpiä lajeja ja ennen kisoja oli paljon kritiikkiä Suomen joukkuetta kohtaan. Sitä, ettei oltaisi tarpeeksi hyviä, mutta olen erittäin iloinen siitä, millä tavalla he ovat suoriutuneet. Se on hiukan vaarallista puhua liikaa urheilutapahtumista ennen sitä. Pitää odottaa ja katsoa mitä tapahtuu. Joukkueetta ei voi mitenkään upottaa, ennen kuin tietää, mitä tapahtuu, Häkkinen sanoo.

F1-legenda uskoo Leijonien voittavan ottelun. 

– Olen varma siitä, että näemme hyvän ottelun ja odotan innolla sen näkemistä. MM-kisat ovat olleet erittäin mielenkiintoiset. Olemme nähneet paljon maaleja ja uskon, että näin käy myös tällä kertaa. Suomi kuitenkin voittaa ottelun, Häkkinen päättää.

Leijonat kohtaa Ruotsin kello 21.15 alkavassa MM-puolivälierässä.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi 

Lue myös:

    Uusimmat