Mika Häkkinen ihmetteli Mercedeksen ylivoimaa – lisää tehoa Kanadaan valmistuvasta uudesta moottorista: "Huolestuttaa kilpailijoita"

Mercedeksen F1-talli on pelottavan kovassa kunnossa. Kaiken lisäksi talli on uusimassa moottoriaan Kanadan osakilpailuun. 

Lewis Hamilton sanoi Monacon GP:n jälkeen, että todennäköisesti talli hankkii uuden moottorin Kanadaan. Kaksinkertaisen maailmanmestarin Mika Häkkisen mukaan tämän hetken kärkitallin haastajat ovat huolissaan uutisista. 

– Monaco oli yksi Mercedeksen radoista. Se huolestuttaa kilpailijoita, koska Ferrarin ja Red Bullin olisi voinut kuvitella olevan nopeampia tällaisella hitaammalla ja mutkikkaammalla radalla, Häkkinen sanoi. 

Red Bullin on odotettava uutta päivitystä Monzaan, mutta sekin aiheuttaa rangaistuksen moottorin uusimisten takia asetettujen rajoituksien rikkomisen takia. 

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko sanoi, että he aliarvioivat Mercedeksen ja Ferrarin tekemät edistysaskeleet talvella. 

– Mutta kausi on pitkä, ja me kehitymme, Marko sanoi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.