Anni Törnin miesystävä tunnustanut kuolemaan johtaneen väkivallan – motiivi silti vielä epäselvä: ”Ainoastaan tekijän tiedossa”

0:50

Anni Törnin surman tutkinta on tällä hetkellä tutkinnanjohtajan mukaan eräänlaisessa suvantovaiheessa. Viranomaiset odottavat teknisten tutkimusten tuloksia ja lausuntoja, joiden pohjalta teosta epäillyn kuulusteluja on tarkoitus jatkaa.

Teosta epäiltynä vangittu on uhrin miesystävä.

– Hän on kertonut, että on käyttänyt väkivaltaa tilanteessa, ja se on johtanut kuolemaan, tutkinnanjohtaja Sami Asikainen kertoo kuulustleuiden etenemisestä.

Syyt väkivallan käyttöön ovat Asikaisen mukaan tässä vaiheessa vielä epäselviä, ja niitä selvitetään.

– Motiivi on varmasti ainoastaan tekijän tiedossa. Siihen ei välttämättä täysin vedenpitävää vastausta saada, Asikainen toteaa.

Ruumista siirrettiin pitkä matka

Poliisin käsityksen mukaan Törnin ruumis siirrettiin henkirikoksen jälkeen noin 200 kilometrin matkan Pohjois-Karjalaan. Mies paljasti kuulusteluissa ruumiin kätköpaikan.

– Paikka oli sellainen, että ruumis ei olisi missään tapauksessa helposti löydettävissä, Asikainen paljastaa.

Poliisi ei lähde avaamaan asiaa tarkemmin, mutta Asikaisen mukaan on erinäisiä näkemyksiä siitä, miksi ruumista lähettiin siirtämään mainittu matka.

Asikaisen mukaan poliisin tavoitteena tässä vaiheessa on saada mahdollisimman paljon yksityiskohtia riidattomiksi oikeuskäsittelyä varten

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja