Mainos

Miestä ammuttiin jalkaan Helsingin yössä – poliisi etsii yhä tekijöitä

Helsingin Kontulasta löydettiin ostoskeskuksen läheltä eilen mies, joka oli saanut ampumahaavan jalkaansa. Tämän jälkeen Kontulassa käynnistyi poliisioperaatio.

– Poliisi sai hälytyksen miehestä, jota oli ammuttu jalkaan noin 23 aikaan illalla, kertoo päivystävä tutkinnanjohtaja Reijo Enqvist MTV Uutisille. 

Ampumahaavan jalkaansa saanut oli noin 30–40-vuotias mies. Hänet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, eikä Enqvistin mukaan hänen vammansa ole hengenvaarallisia. 

Ampumisen johdosta Kontulassa käynnistyi poliisioperaatio, missä etsittiin asemiestä tai miehiä. Enqvistin mukaan tapauksessa epäillään rikosta. Vielä on epäselvää, oliko epäilty ampuminen tapahtunut ostoskeskuksen läheisyydessä vai jossain muualla. Mahdollisista epäilyistä poliisi on vaitonnainen. 

– En kommentoi. 

– Etsittiin eilen illalla mahdollista ampujaa useamman partion voimin. Normaaliin poliistoimintaan kuuluu myös se, että siellä on tarkastettu ohikulkijoita. Tämä on varmasti herättänyt uteliaisuutta, Enqvist sanoo. 

Poliisi on jatkanut tapauksen tutkintaa. 

– Poliisi on kiinnostunut mahdollisista havainnoista. Niistä voi ilmoittaa vaihteen kautta Helsingin poliisiasemalle, Enqvist pyytää. 

Poliisoperaatiosta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.