Mainos

Mies arveli netissä, etteivät naiset oikeasti saa orgasmeja: "Ei ole olemassa vakuuttavia todisteita "

Voi, Kyle, minkä menit tekemään!

Kyle-nimisen miehen kyseenalaiset viestit keräävät huomiota sosiaalisessa mediassa, kertoo englantilainen Metro-lehti. Viestissään Kyle väittää, etteivät naiset kenties saa orgasmeja – koskaan.

Kylen viestit julkaisi Twitter-käyttäjä Parker Molloy. Mies oli piilottanut Facebookissa näkemyksiään jaelleen Kylen sukunimen.

– Saavatko naiset oikeasti orgasmeja? Ei ole olemassa vakuuttavia fysiologisia todisteita tästä. Miehet ovat hyvin selkeitä, ilmiselviä... Mutta naiset, eivät niinkään, Kyle kirjoitteli.

Miehen mielestä naisille on opetettu, että heidän kuuluisi saada orgasmi, mutta kyseessä on varmaankin "kohtuuton myytti".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tämä selittäisi, miksi niin moni nainen on seksuaalisesti "tyytymätön". Ehkä he odottavat jotakin määrittävää hetkeä, kuten sellaista, joka miehillä on. Ehkä naisen seksuaalinen kokemus on vain täysin erilainen kuin miehen, Kyle analysoi.

Lopuksi Kyle lupasi "tutkia asiaa lisää".

Miehen omituinen analyysi on herättänyt huvitusta. Esimerkiksi Twitter-käyttäjä Amanda Pell ilmoitti peruuttaneensa koko päivän täydeltä tapahtumia, koska aikoo nauraa Kylelle niin kauan. Käyttäjä  Adrian Crawford ilmoitti puolestaan löytäneensä Kylen Facebookista, ja pitävänsä miehen kaikkia julkaisuja yhtä "valaisevina".

"Hän on nyt ensimmäinen tulos, kun googlaa sanat 'kyle' ja 'orgasmi'". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tein haun sanoilla "kyle, joka osaa antaa naiselle orgasmin" ja yhtään tulosta ei löytynyt, outoa". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Metro-lehti ihmettelee, miksi Kyle kertoisi koko maailmalle olevansa "niin täydellisen surkea rakastaja", ettei hän edes tunnista naisen orgasmia. Lopulta myös Kyle itse ilmaantui kommentoimaan asiaa – sukunimi piilotettuna, tietenkin. Hän kertoi kirjoittavansa paljon vitsejä, joita suurin osa ihmisistä ei ymmärrä.

– Vaikuttaa siltä, että tein hyvää työtä orgasmin kanssa, mies totesi Molloyn julkaisemissa kuvakaappauksissa hymiön säestämänä.

Kyle myös vitsaili hänelle ilkkuvien kustannuksella.

– Rakastan sitä, miten vihaatte minua. Pyysin tätä ja te toimititte, kiitos, pitäkää sitä yllä!

Se, oliko orgasmiteksti todella vitsi, ei selvinnyt.

***

6:53

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.