Mies, unohda jättiparrat ja metsurilook: Tässä tulee uusi partatrendi!

Uusimpien trendivillityksien mukaan parran ei enää anneta rehottaa. Aikuismainen look saadaan loihtimalla napakampi pukinparta.

Alkavatko "metsurilookit" olla menneen talven lumia?

Uusimpien trendivillityksien mukaan partojen ei annetakaan rehottaa miten sattuu, vaan nyt partoja trimmataan huolellisesti lyhemmiksi ja terävämmiksi, ohjeistaa parturi Sam Hickey. Paksuutta ja tuuheutta kuitenkin jätetään alaleuan tietämille.

Toisin sanoen seuraavaksi muodissa näyttäisi olevan pukinparta, rapakon takana tutummin "hammaslääkäriparta". Parta muistuttaakin paikka paikoin lääkärien ja psykiatrien stereotyyppista ulkoasua.

Tällaisia partaversioita on nähty muun muassa näyttelijä George Clooneylla, 54, Boris Beckerilla, 48, ja Harrison Fordilla, 73.

Herääkin kysymys, olisiko tämä kuitenkin hieman vanhempien herrasmiesten trendilook?

Pukinparran kerrotaan sopivan niille, jotka haluavat korostaa leukaperiään ja luoda kasvoihin syvyyttä. Haastavuutensa vuoksi olisi kuitenkin suositeltavaa suunnata ensin ammattilaisen käsittelyyn, jotta tarkoin ajellusta parrasta viiksineen päivineen tulee varmasti symmetrinen ja jotta se istuisi kantajansa kasvojen muotoon.

Katso myös: Miehet vastaavat kinkkisiin kysymyksiin!

4:22

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja