Mainos

Mies tekee näin tyttöystävälleen joka yö aamuneljältä: "Kai se on vähän outoa"

Todellisesta rakkaudesta kertovat teot, joita tehdään toisen pyytämättä.  

Floridalainen Kylle Cota on aivan erityislaatuinen nuori mies. Hän nousee jokaikinen aamuyö neljältä varmistaakseen, että hänen tyttöystävänsä Kortney saa rauhalliset yöunet diabeteksesta huolimatta.

Poikaystävä ei ota kunniaa teostaan

Cota herää öisin ja mittaa tyttöystävänsä verensokerin tämän nukkuessa. Teollaan hän haluaa varmistaa, että Kortneyn terveydentila pysyy hyvänä. Hän herää itse, sillä hän haluaa taata tyttöystävälleen keskeytymättömät yöunet. 

– Hän ei pakota minua tarkistamaan sitä, teen sen vain, koska välitän hänestä todella. Kai se on vähän outoa, mutta rakastan häntä, Cota kertoo.

Cota kertoo, ettei teko ole suuri asia, sillä hän kärsii unettomuudesta, joka pitää hänet usein hereillä muutenkin. Vaikka nuori mies ei ota kunniaa teostaan, hänen tekonsa on silti todella ihailtavaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cota julkaisi yöllisestä tilanteesta viime vuoden lopulla videon, joka levisi nopeasti suuren yleisön tietoisuuteen. Videota on katsottu jo yli miljoona kertaa. Julkisuuden myötä nuori mies on saanut runsaasti palautetta epäitsekkäästä teostaan. 

– Kaikki ovat todella innoissaan minun uskomattomista poikaystävätaidoistani, Cota kertoo saamastaan suosiostaan.

Lähde: Faithit  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.