Mies pahoinpideltiin Espoossa – poliisi etsii kolmea

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo etsivänsä kolmea miestä, joiden epäillään pahoinpidelleen ravintolasta poistunutta miestä perjantain ja lauantain välisenä yönä noin kello 00.45. Epäilty pahoinpitely on tapahtunut espoolaisen kauppakeskus Sellon läheisyydessä.

Teon yhteydessä uhrilta on myös anastettu hänen omaisuuttaan. Poliisi tutkii tapausta ryöstönä, eikä epäiltyjä tekijöitä ole vielä tavoitettu.

Ensimmäinen epäilty on ihonväriltään tummanruskea ja hänellä oli yllään tummanharmaa vyötärömittainen takki, valkoiset kangashousut, ruskeat kengät sekä musta pipo.

Toinen ja kolmas mies ovat vaaleaihoisia. Toisella miehistä oli tummansininen karvareunahuppuinen takki, siniset farkkuhousut ja sinertävät kengät.

Kolmas mahdollisesti parrakas mies oli pukeutunut takkiin, jonka hihat ovat tummat ja selkämys ja mahdollisesti rintamus vaalea. Lisäksi hänellä oli yllään vaaleat housut, ruskeat tennarit sekä pipo.

Poliisin mukaan kaikki epäillyt ovat arviolta noin 20-30 -vuotiaita ja he ovat hoikkia.

Havainnot epäillyistä pyydetään ilmoittamaan Espoon rikostutkinnan päivystysnumeroon 0295 438 330 kello 07-17 välisenä aikana tai sähköpostilla: vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lue myös:

    Uusimmat