Mainos

Mies on säilyttänyt ex-tyttöystävältään saamaansa lahjaa avaamattomana 47 vuotta: ”En ehkä halua tietää, mitä sen sisällä on”

Mies aikoo avata ensimmäiseltä tyttöystävältään saamansa jouluahjan kolmen vuoden päästä – sitten, kun lahjan antamisesta tulee kuluneeksi tasan viisikymmentä vuotta. 

Tänä jouluna kanadalainen Adrian Pearce avasi monien muiden joulua juhlineiden tavoin joululahjoja. Yksi paketti jäi kuitenkin jälleen kerran avaamatta. Se oli lahja, joka on pysynyt avaamatta jo 47 vuoden ajan.

Visusti suljettuna pysyvän lahjan juuret sijoittuvat vuoteen 1970, jolloin Pearce oli 17-vuotias, joululomaa innolla odottanut opiskelija. Joululoma sai kuitenkin ikävän käänteen, kun miehen tyttöystävä päätti yllättäen erota.

– Hän antoi minulle samalla lahjan ja vein sen kotiini, mies kertoo erohetkestä.

– Ja sitten asetin lahjan joulukuusen alle. Sen jälkeen, kun perheeni oli avannut lahjansa, jäljelle jäi yksi paketti. Ja se oli lahja, jonka tämä Vicki-tyttö oli antanut minulle. Kerroin perheelleni, etten aio koskaan avata tätä lahjaa, mies kertoo.

Eikä hän ole avannut. Päätös on pitänyt nyt jo lähes viiden vuosikymmenen ajan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Joka ikinen joulu vuosien ajan Pearce on asettanut tämän kyseisen epäonnen lahjan kuusen alle, vaikka hänellä ei ole aikomustakaan avata sitä. Mies on jatkanut perinnettään vaimosta ja lapsista huolimatta. Miehen mukaan lapset pyytävät usein, että he saisivat avata lahjan, mutta lupaa ei ole heltynyt.

"On paljon jännittävämpää olla avaamatta sitä"

Tänä vuonna mies päätti kuitenkin tehdä muutakin kuin vain tyytyä katselemaan siniseen paperiin käärittyä lahjaa. Hän löysi Vickin vanhan puhelinnumeron ja päätti soittaa hänelle.

– Olin niin hermostunut, että melkein tärisin, mies kertoo yhteydenottoyrityksestään.

Soittoyritys ei kuitenkaan tuottanut tulosta, eikä mies saanut yhteyttä lahjan antajaan yrityksistä huolimatta. Vaikka Pearce haluaisi saada yhteyden lahjan antajaan, hän ei tiedä, mitä sanoisi naiselle, jos tämä vastaisi. Mies ei osaa myöskään antaa selkeää vastausta kysymykseen, miksi hän on pitänyt lahjan itsellään kaikki nämä vuodet.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Uskon säilyttäneeni sen siinä toivossa, että palaisimme yhteen ja voisimme avata sen yhdessä. 47 vuodessa sen katselemisesta ja sen avaamattomuuden tuottamasta nautinnosta on tullut tapa. En ehkä halua tietää, mitä sen sisällä on. Tällä hetkellä on paljon jännittävämpää olla avaamatta sitä.

Pearcen mukaan hän aikoo avata lahjan kolmen vuoden päästä, sitten kun lahjan vastaanottamisesta on kulunut tasan 50 vuotta. Voi olla, että tähän mennessä lahjan antaja on löydetty, ja hän voi avata pitkään mysteerinä pysyneen lahjan yhdessä nuoruudenrakkautensa kanssa.   

Lähde: CBC

***

1:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.