Mies kurvaili pitkin moottoritietä alkoholia ja huumeita veressään – Partiot yrittivät pysäyttää kilometrien ajan, meinasi törmätä poliisiautoon

Poliisipartiot yrittivät pysäyttää henkilöautolla ajellutta 30-vuotiasta miestä useiden kilometrien ajan eilen illalla Porvoossa.

Tapahtumaketju sai alkunsa Valtatie seitsemällä Porvoon kohdalla, kun noin 30-vuotias mies oli ajanut henkilöautolla epävarmasti moottoritiellä ja meinannut törmätä edellä ajavan ajoneuvoyhdistelmän perään.

– Poliisipartiot yrittivät pysäyttää kyseistä henkilöautoa useamman kilometrin aikana ja silloin autoilija on meinannut myös törmätä poliisiautoon. Henkilöauto saatiin pysäytettyä levähdysalueelle, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessaan.

Alkoholia ja huumeita

Iltakymmenen aikoihin kurvaillut kuljettaja puhalsi alkometriin 0,42 promillen tulokset. Huumausaineen pikatesti näytti myös positiivisen tuloksen.

– Kuljettaja myönsikin juoneensa olutta ja käyttäneensä huumausaineita lähiaikoina. Kuljettajalla ei myöskään ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Hänet otettiin kiinni ja toimitettiin Porvoon poliisivankilaan.

Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, liikennerikkomuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lue myös:

    Uusimmat