Mainos

Mies kuoli tapaturmaisesti voimalinjatyömaalla – putosi sähköpylväästä 16 metriä

Keski-Suomessa Laukaalla tapahtui eilen illalla voimalinjatyömaalla työtapaturma, joka johti yhden miehen kuolemaan, tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos.

Poliisi tutkii työtapaturmaa, joka tapahtui eilen illalla klo 18 aikaan. Voimalinjatyömaalla kuoli noin 45-vuotias Perusta kotoisin oleva mies, kun tämä putosi sähkölinjaa tukevasta poliisin mukaan niin sanotusta A-pylväästä alas maahan. Poliisi kertoo, että pudotus on ollut noin 16 metriä. Mies menehtyi tapahtumapaikalla. 

Menehtyneellä työntekijällä on ollut varusteena poliisin mukaan muun muassa kypärä ja kiipeilyvaljaat. Poliisi jatkaa työtapaturman tutkintaa, eikä epäile tässä vaiheessa rikosta.

Poliisin puhutteluissa on selvinnyt, että voimalinjatyömaalla oli onnettomuushetkellä kolmen hengen työryhmä. Kaksi työntekijöistä oli ollut maan tasalla ja kolmas sähkölinjan yläpäässä. Työntekijöistä osa oli havainnut putoamisen.

Poliisin tehtävänä on asianosaisten kuulusteluiden ja eri tutkintamenetelmien avulla selvittää työtapaturmaan liittyvät yksityiskohtia. Poliisi on käynnistänyt asiassa työtapaturman tutkinnan lisäksi myös poliisitutkinnan kuolemansyyn tutkinta -nimikkeellä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.