Mies jätti lihavuuden vuoksi – naisen kosto oli "rasvainen"

Eräs kiinalaisnainen kosti törkeälle exälleen kenties kekseliäämmin kuin kukaan.

Xiaoxiao-niminen kiinalaisnainen ei jäänyt tuleen makaamaan, kun hänen poikaystävänsä jätti hänet. Syynä eroon oli se, että miehen mielestä Xiaoxiao oli "liian lihava".

Eron jälkeen tomera Xiaoxiao marssi rasvaimuun, joka jo itsessään olisi riittänyt näpäyttäväksi "Mitä mieltä nyt olet minusta?" -hetkeksi. Nainen vei eron jälkeisen koston kuitenkin täysin toiselle tasolle ottamalla poistetun rasvan talteen, tekemällä siitä kertomansa mukaan palasaippuan ja lähettämällä sen ex-poikaystävälleen ja tämän perheelle.

Xiaoxiao päivitti kokemustaan kuvineen päivineen kiinalaiselle sosiaalisen median sivustolle, Weiboon.

Hän julkaisi siellä myös tekstivestin, jonka lähetti poikaystävälleen:

"Yang Xiaolei, muistatko kevätfestivaalit viime vuonna? Koska en voi mennä kotiin kanssasi tänä vuonna, olen tehnyt palan saippuaa omasta rasvastani äidillesi annettavaksi peseytymistä varten. Kiinalainen uusi vuosi – aika yllättää ne alhaiset miehet, jotka osaavat vain tuomita kirjan kansien perusteella!"

Xialoei ei suhtautunut lämmöllä exänsä rasvaiseen yllätykseen, etenkään kun sosiaalinen media sai seurata tapahtunutta. Näin Xialoei vastasi:

"Miksi saat minut näyttämään huonolta internetissä?! Se oli jo ohi välillämme, sinun ei olisi tarvinnut mennä sairaalaan rasvaimuun ja iljettää minua! Hitto, tuomitsenko minä ihmisiä pelkästään ulkonäön perusteella? Sinun ei olisi tarvinnut ällöttää äitiäni, vai mitä? Painu hittoon!"

Ilmeisesti Xiaoxiaon nimenomaan piti tehdä juuri niin. Naisen kosto on suloinen. Tai rasvainen ainakin.

Nainen vastasi vielä poikaystävälleen näin:

"Sanoit, että olin lihava. Lähetän koko perheellesi saippuaa, usko tai älä!"

Xiaoxiaon projekti sai Weibossa paljon huomiota, mutta useimmat eivät tukeneet tämän tekoja.

– Joskus rumuudella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, oletko lihava vai et, eräs kommentoija huomautti.

– Tästä voin päätellä, ettei hän oikeasti jättänyt sinua ulkonäkösi vuoksi, toinen käyttäjä puolestaan totesi.

Se, muuttiko kiinalaisnainen todella kehonrasvansa saippuaksi, ei ole välttämättä tietenkään totta. Teknisesti se kuitenkin olisi mahdollista. Vuonna 2013 miamilainen taitelija De La Paz säilytti kolme litraa omaa rasvaansa, ja muutti sen saippuaksi.

Lähteet: Foodbeast, Weibo

Lue myös:

    Uusimmat