Mies halusi pelastaa vain yhden kanan – osti vahingossa tuhat lintua 1,50 dollarilla

Kristi kuvaa lemmikkejä lasin alta 2:30
Tällaista kuvaa et olekaan koirastasi ottanut!Kristin helsinkiläisstudiolla on kuvattu kissoja, koiria ja jopa kana. Katso videolta, miten Olga-koiran kuvaus sujui!

Steve sai todellakin rahoilleen vastinetta ostettuaan vahingossa tuhat kanaa.

Uudessa-Seelannissa asuva Steve Morrow omistaa nyt enemmän kuin olisi halunnut. Mies nousi otsikoihin ostettuaan vahingossa tuhat kanaa, kertoo Stuff.

Yllättävään ostokseen Steveä houkutteli osittain halpa hinta; kanat kun maksoivat vain 1,50 dollaria.

Oletti ostavansa yhden, korkeintaan kaksi kanaa

Myynti oli nettihuutokauppasivustolla merkitty kiireelliseksi. Steve oletti, että myytävänä on erä lintuja, joista huutajat valitsevat haluamansa määrän.

Steve halusi auttaa yhtä, kenties kahta eläintä ja pelastaa ne. Hän asettikin automaatin huutamaan kanoista maksimissaan 20 dollaria. Pian hän voitti huutokaupan, ja vielä edullisesti: kanan hinta nousi 1,50 dollariin.

"Olin järkyttynyt, voin sanoa sen verran"

Seuraavana aamuna Stevelle kuitenkin paljastui, että hän oli ostanut yhden kanan sijaan tuhat lintua. Oli sunnuntai, ja kanat myynyt farmi Aucklandissa oli lopettamassa toimintaansa. Tilojen tuli olla tyhjänä maanantaina.

– Kun huuto sulkeutui, ajattelin "tämä on mahtavaa", voisin nyt valita niin monta lintua kuin haluan. Mutta kun puhuin (myyneen) miehen kanssa ja hän sanoi, että huuto olikin tuhannelle kanalle... Hitsit, olin järkyttynyt, voin sanoa sen verran, Steve kuvaili haastattelussa.

Myyjällä erilainen näkemys

Myyjä Matthew Blomfield väittää kuitenkin keskustelleensa kaupoistaan selvästi onnellisen Steven kanssa. Matthew’n mukaan Steve tiesi, mitä oli ostamassa, ja uskoo tämän muuttaneen mieltään kauppojen synnyttyä.

Steve sen sijaan väittää myynti-ilmoitusta sekavaksi ja kertoo lukeneensa sen useaan otteeseen.

Kanoille onnellinen loppu

Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu. Steve kirjoitti kanoista sosiaaliseen mediaan, ja jo 700 lintua on löytänyt uuden kodin. Apuna on eläinsuojeluyhdistys, joka varmistaa, että kanat pääsevät mukaviin koteihin.

Steve itse on sen sijaan päättänyt pitää 20 kanaa.

Lue myös:

    Uusimmat