Mainos

Mies, anna parempaa suuseksiä kumppanillesi – näin onnistut!

Mies, luuletko olevasi hyvä suuseksin antamisessa? Lue vinkit, joiden avulla voit olla vielä parempi!

Naiselle suuseksin saaminen on yleensä melko tärkeää. Kinsey Instituten tutkimuksen mukaan suurin osa naisista tarvitsee monipuolisesti stimulaatiota, muun muassa suullisesti, voidakseen saada orgasmin. 

Jos perusasiat ovat jo hallussa – et pidä kiirettä, vaihtelet voimakkuutta ja vauhtia ja pysyt olla säntäämättä suoraan asiaan kiusaamalla ensin hieman –, nyt on aika lisätä Men's Health -sivuston suosittelemat asiat temppupankkiin.

Pääsy kaikkialle

Aloittakaa niin, että nainen on nelinkontin. Ujuttaudu hänen alleen kuin automekaanikko. Näin voit viettää aikaa lämmitellen häntä ja pääset kosketuksiin joka paikkaan.

– Suudelmat, rinta- ja nännistimulaatio, näykkäisyt pitkin sisäreittä, vinkkaa seksologi Shanna Katz.

Katz kehottaa odottamaan, kunnes kumppani on täysin kiihottunut ja suorastaan anelee koskemaan intiimeimpään paikkoihinsa. Se on aina parempi vaihtoehto kuin säntäys suoraan asiaan – se nimittäin voi tappaa tunnelman tehokkaasti.

Käytä ympäristöä hyväksesi

Laita hänet istumaan keittiöntasolle, jämäkälle pöydälle, uima-altaan reunalle tai pesukoneen päälle. Käske hänen levittää jalkansa ja kumarru itse antamaan parasta mahdollista kielihoitoa.

Unohda aakkoset

Käy makuulle mukavalle alustalle, vaikkapa sängylle. Käske hänen kyykistyä kasvojesi ylle, jotta pääset antamaan hänelle mielihyvää suullasi.

Yleensä kehotetaan kirjoittamaan kielellä aakkosia A-kirjaimesta Z-kirjaimeen, mutta sen sijaan, että testaisit kaikki kirjaimet, tee yhtä ja samaa kirjainta muutaman kerran tai kirjoita sanoja.

Muista hengittää välillä.

Lisää viihdettä

Naiset voivat kiihottua aikuisviihteestä siinä missä miehetkin, kertoo McGillin yliopistossa tehty tutkimus. Naisella siihen menee noin 12 minuuttia.

Joten anna hänen katsoa pornoa samalla, kun itse puuhailet hänen jalkojensa välissä. Hän kiihottuu samalla kertaa siitä, mitä hän katsoo, ja siitä, mitä sinä teet.

Ja jos hän pitää siitä, miksette vaihtaisi myös paikkoja?

Lähde: Men's Health

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja