Mies ajoi pakettiautolla iäkkään naisen päälle kauppakeskuksen parkkipaikalla Imatralla – jätti uhrin puristuksiin ja pakeni paniikissa paikalta

Lauantaina aamupäivällä noin 55-vuotias paikkakuntalainen mies ajoi iäkkään naisen päälle imatralaisen kauppakeskuksen parkkipaikalla. Tekijä jätti pakettiauton paikoilleen ja pakeni paikalta, vaikka uhri oli yhä puristuksissa ajoneuvon alla.

Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että nainen oli yhä puristuksissa poliisin saapuessa paikalle. Hänet irrotettiin ja toimitettiin sairaalahoitoon.

Alustavan arvion mukaan nainen loukkaantui vakavasti ainakin pään alueelta, mutta hän ei ole hengenvaarassa. 

Muut kehottivat kuskia jäämään

Poliisin mukaan muut paikallaolijat olivat kehottaneet kuskia jäämään paikalle, mutta hän oli poistunut ennen poliisin saapumista. Hän kuitenkin ilmoittautui myöhemmin lauantain aikana poliisille ja kertoi ajaneensa "ihmisen yli". 

Mies kertoi, ettei ollut havainnut jalankulkijaa tilanteessa. Hän oli mennyt paniikkiin, jonka vuoksi oli poistunut paikalta. 

Polisii on ottanut miehen kiinni. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä vammantuottamuksena. Poliisin mukaan tutkinnassa huomioidaan myös kuljettajan mahdollinen rattijuopumus.

Lue myös:

    Uusimmat