Mielensäpahoittajan suosio säilyy – uutuussarjan ensimmäisellä jaksolla yli puoli miljoonaa katsojaa

Mielensäpahoittaja jatkaa valloitustaan nyt myös televisiossa.

Ikoniseksi hahmoksi nousseen Mielensäpahoittajan edesottamuksista kertovan tv-sarjan ensimmäinen jakso saavutti suuren suosion.

Mielensäpahoittaja - ennen kaikki oli paremmin -sarjan avausjakso sai tiistaina MTV3-kanavalla keskikatsojamääräkseen 643 000 katsojaa ja se tavoitti kaikkiaan yli miljoona suomalaista.

– Mielensäpahoittaja on lukijoille ja katsojille tuttu sydämellinen jäärä ja terve epäilijä. Sellainen istuu usein vieressä sohvalla tai katsoo peilistä silmiin. Tv-sarjassa Mielensäpahoittaja esittää meidän puolestamme väärät kysymykset, joihin saadaan oikeita vastauksia, hahmon luoja Tuomas Kyrö toteaa.

Sarjassa mestarikirjailija Tuomas Kyrö kutsuu Mielensäpahoittajan Helsinkiin ottamaan tuntumaa nykymeininkiin. Murtomaahiihdon ja haitarimusiikin ystävä tapaa tulevissa jaksoissa monia tunnettuja suomalaisia. Sarjassa vierailevat mm. huippukokki Henri Alén, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, meteorologi Pekka Pouta ja maailmanmatkaajat Riku ja Tunna.

Sarjan toisessa jaksossa käsittelyyn otetaan alkoholi. Tippavaaran isännät Riku ja Tunna esittelevät Mielensäpahoittajalle nykyaikaisen pontikkatehtaan. Matkan aikana tavataan myös raitistunut raikulipoika Ile Vainio.

 Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 4+ vuotiaat suomalaiset, tavoittavuus = väh. 3 min. yhtäjaksoista katselua.

Mielensäpahoittaja – ennen kaikki oli paremmin MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja