Mielensäpahoittaja uppoutuu tahtomattaan suomiräpin maailmaan – oppainaan itse Uniikki ja Iso H: "Viedään sinut studioon, ehkä sitten tajuat"

Mielensäpahoittaja saa tilaisuuden tutustua suomiräppiin itse Uniikin ja Iso H:n opastamina. 

Kirjailija Tuomas Kyrön luoma Mielensäpahoittaja on tehnyt uuden aluevaltauksen ja perustanut oman bloginsa, jossa hän vastustaa kiihkeästi kaikenlaisia muutoksia. 

Kyrö kutsuu Mielensäpahoittajan Helsinkiin tutustumaan nykymeininkiin. Tästä rohkaistuneena Heikki Kinnusen esittämä vastahakoinen seniori suuntaa kaupungin melskeeseen. 

Mielensäpahoittaja – Ennen kaikki oli paremmin -ohjelman ensimmäisessä jaksossa äkäpussi saa tutustua suomiräpin maailmaan, johon hänet johdattavat sen kaksi huippunimeä: itse Uniikki ja Iso H.

Tavatessaan Uniikin Mielensäpahoittaja on kerrassaan epäluuloinen, eikä hän vaikuta aluksi ymmärtävän muusikon urbaania kielenkäyttöä lainkaan. 

– Puhumme suomea, Mielensäpahoittaja ilmoittaa Uniikille oitis saavuttuaan studion ovesta sisään. 

Mielensäpahoittaja tutustuu varovasti studion tiloihin. Rentouduttuaan hieman hän kyselee Uniikilta mieltään askarruttavista räpin saloista. 

– Minkä takia pitää heiluttaa kättään laulaessa ja sitten keinua, mikä se keinuttaa? Vitamiinin puute? Mielensäpahoittaja ihmettelee. 

– Ehkä se on se biitti ja flow, se meininki kato. Viedään sut tonne studioon, niin ehkä säkin hiffaat, Uniikki vastaa.

Mielensäpahoittaja – Ennen kaikki oli paremmin 8. tammikuuta MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja