Mainos

Mielensäpahoittajan blogi: Kyllä ei ole hauskaa

Mielensäpahoittajan blogitekstejä julkaistaan samassa rytmissä sarjan kanssa.

"Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun kaatuilulle nauretaan. Vesamatti Turhapuro kompuroi televisiossa vuonna 1976 niin, että vedin töpselin seinästä. Saattaisi mennä koko laite rikki niin kuin Turhapuron hampaat. Mitä hauskaa siinä on? Hammasmätä menee lopulta aivoon. Mitään ei halunnut tehdä paitsi syödä nakkeja ja juoruta Sörsselssönin kanssa. Ei antanut Hartikais-Härskin tehdä työtään.

Nuorena miehenä kävin katsomassa kuplettinäytelmän, mutta ihmettelin mitä hauskaa on siinä, että mies pukeutuu naiseksi. Varmasti puristivat ne kengät.

Hauskoja juttumiehiä ja naisia tarvitaan työmaille. Niillä on aina oikeat sanat kahvetauolla ja lapion iskujen välissä. Raskas työ vaatii kevyet ja vinot tarinat. Mutta enää ei tehdä porukalla, kun hommat on siirretty koneille.

Hyvää huumoria ovat Huovis-Veikon kirjat, Tepon Jaakko ja eläimen pentujen kävelemään opettelu. Niidenkin huumori syntyy siitä, ettei ne edes yritä olla hauskoja. Niitä ei koneet korvaa.

Ennen kaikki oli paremmin."

Kirjoittaja on iäkäs mies, jonka mielestä ennen kaikki oli paremmin. Ajatuksiaan hän tahtoo jakaa, jotta saa ne ulos mielestään ja verenpaineen pysymään alhaalla.

Keskustele aiheesta #mielensäpahoittaja #ennenkaikkioliparemmin

Mielensäpahoittaja – Ennen kaikki oli paremmin MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja