Miehiä kohtasi erikoinen näky: Koira ratsasti hevosella "ihan muina koirina"

Englannin lounaisosassa Devonin Exeterissä sattui viime viikolla erikoinen välikohtaus, jota todistanut mieskaksikko ei ollut uskoa silmiään.

Kohtaus oli kuin erikoisesta elokuvasta.

Sitä todistaneet Richard Ward, 20, ja kollega Dean Brown olivat autossa matkalla iltapäivävuoroon Exeterin laitamilla maaseudulla, kun he huomasivat edessään tiellä hevoslauman vähän matkan päässä. Miehet hämmentyivät huomattuaan, että laumaa oli kaitsemassa silmälappua pitänyt nainen täysissä ratsastustamineissa.

"Koira vain hengaili"

Kaksikko ajoi eteenpäin, ja näky muuttui entistä eriskummallisemmaksi.

Paljastui, että naisella oli ratsastuskumppani: pieni koira ratsasti muina koirina yhdellä hevosista tasapainoillen ratsunsa päällä ilman satulaa kuin se olisi jotakin, mitä hänellä on tapana tehdä tämän tästä.

– Koira vain hengaili hevosen selässä ja katseli ympärilleen kuin se olisi täysin normaali asia.

Wardin oli pakko napata kuva, sillä kyseessä oli tilanne, joka ei luultavasti koskaan toistu.

– Hevonen käyttäytyi täysin normaalisti kuin se olisi vain kantanut jotakin henkilöä selässään.

Hervotonta naurua

Ward kertoo, että he räjähtivät hervottomaan nauruun.

– En ole koskaan nähnyt mitään sellaista. Emme voineet uskoa sitä. Dean ja minä emme pystyneet lopettamaan nauramista. Olimme täysin hysteerisiä suunnilleen viisi minuuttia.

Ward uskoo, että ratsastusseurue on alueella liikkeellä tämän tästä. Hän huomauttaa, etteivät he kollegansa kanssa usein ajele siellä, mutta jos näin olisi, hän uskoo, että seurueeseen voisi törmätä useamminkin.

– Näytti siltä, että se oli heille ihan tavallista toimintaa.

Lue myös:

    Uusimmat